14 iunie 2009

CR: Poli - CFR Cluj 0:3 (0:2)

E păcat că am reuşit să ratăm toate obiectivele impuse în acest sezon, mai ales prin prisma faptului că am fost atât de aproape de al îndeplini. Superficialitatea şi lipsa de pricepere au pavat însă calea către acest deznodământ deprimant de sezon.

Alb-violeţii au jucat slab în prima repriză şi s-au trezit conduşi în minutul 6, când micul Deac a reuşit să trimită cu capul la un corner la care nici marcajul, nici Pantilimon nu şi-au făcut datoria. Meciul a continuat într-un ritm greoi, dar a fost tranşat în minutul 28, când Balaj a inventat un penalty pentru CFR, după nişte gafe lamentabile ale lui Latovlevici. Şi de parcă inventarea în cauză nu a fost de ajuns, când Bucur a fost oprit cel puţin la fel de clar în careu de către un fundaş clujean, centralul s-a făcut că nu vede. Meciul s-a rupt după desprinderea CFR-ului, care au mai avut două şanse bune, dar finalizările slabe i-au permis lui Panti să intervină.
Repriza a doua a debutat practic cu golul care închis meciul, după ce marcajul ne-a trădat din nou la o fază fixă şi Mara a fost lăsat complet liber. Jocul echipei noastre a început să se îmbunătăţească după intrarea lui Vrsici, şi până la final Poli putea înscrie măcar o dată, dar Bucur, Nibombe, Cisovsky şi fraţii Karamyan nu au reuşit să-l învingă pe Nuno Claro. Când chiar a înscris Karamyan, golul a fost anulat fiindcă mai mulţi fani ai alb-violeţilor intraseră pe teren.

La final am rămas cu un gust foarte amar, atât din cauza inabilităţii noastre, cât mai ales fiindcă nu am fost lăsaţi să ne jucăm şansa, aşa cum era ea. Cred că esenţa acestei deplasări am cuprins-o în postarea anterioară, deci nu prea mai am ce să adaug. Doar că e tare trist.

Poli: Pantilimon (4) - Bpdoi (4), Cisovsky (6), Nibombe (5), Latovlevici (3) - Stancu (4,5), Alexa (5,5), Borbely (4,5), Art. Karamyan (5) - Bucur (5), Parks (4,5)

Schimbări:

Arm. Karamyan (5) pentru Badoi (min 45)
Vrsici (6) pentru Borbely (min 58)
Luchin pentru Nibombe (min 76)

4 comentarii :

vio spunea...

Arbitrajul a fost unul foarte prost. Macar daca federatia ar fi de aceea parere, dar nici macar atat...si pe langa asta mai si ameninta cu excluderea din cupa. culmea ca pe dinamo probabil ca o sa o ierte pentru ultima partida din campionat. Dar cred ca doar pentru noi is facute regulamentele, ca pentru alti se pot modifica cum vor ei. Am vazut meciul la tv, ca stau in strainatate, si imi pare rau sau mai bine spus m-a dezgustat gestul fanilor sa intre pe teren. oricat de suparati sau nedreptatita a fost poli, nu se face asa ceva. Galeria timisoarei ar trebui sa fie exemplu. Si pe langa asta, jucatorii nu prea au jucat nimic. nu inteleg de ce nu a inceput cu vrsic de la inceput. sau de ce l-a bagat pe nibombe. Dar ma rog, sper ca va reveni Uhrin. sau macar cineva asemanator.

Andrei Vajna II spunea...

Nu stiu cum se face, dar cred ca Borbely e jucatorul cu cele mai multe minute jucate. Daca nu-l intrece pe Alexa, macar e pe acolo. Toate fazele se opreau la el, sau in cel mai bun caz le incetinea. Daca pe Uhrin l-am inteles, ca Vrsic a fost accidentat, pe Balint si Velcea chiar nu-i inteleg.

Chiar daca jocul era slab, macar pasele se inchegau, si cred ca daca eram lasati, am fi putut egala.

Oricum, ne-am facut-o cu mana noastra. Sa iei goluri numai din faze fixe, e incredibil. La fel cum e incredibil ca nu tin minte sa fi dat noi vreun gol din faza fixa in returul acesta, dupa ce in tur acestea erau atuul nostru.

Stefan Carpanu spunea...

Pantilimon a jucat cel mai mult. Oricum, Borbely nu e chiar pe aproape.

Cat despre fazele fixe, asa e.

Andrei Vajna II spunea...

Ma refeream, evident, la jucatorii de camp. :) Da, a fost accidentat in tur, dar in retur cred ca raportul timp jucat - aportul la echipa e exagerat. Oricum, mi se pare ca problema generala a echipei este o accentuata lipsa de organizare si de idei.

Google+