13 iunie 2009

Ce ne rezerva viitorul

Am copiat o postare facuta pe forum, apropo de cum vad problematica antrenorului.

Problema e ca singurul care ne-ar putea da niste sanse sa trecem de primele faze in competitiile europene e Dusan. Si nu de alta, dar niciun antrenor care vine in locul lui nu are destul timp sa cunoasca echipa, sa gaseasca punctele forte/slabe, si sa o consolideze cu transfeuri in asa fel incat sa le mai si poata incadra in formatie in timp util. Nimeni nu poate face toate aceste lucruri intr-o luna si putin.

Probabil va fi adus unul dintre cei mentionati sau unul de speta lor, Iancu va trage cateva transferuri care ii pica lui bine (probabil in spiritul Amuneke, Maxim, Curtean - la dispozitie, dar nu pe posturile unde aveam mare nevoie de jucatori; si daca intamplator jucau pe post, atunci nu suficient de buni) si urmeaza un an de tranzitie. In cel mai fericit caz, antrenorul adus se adapteaza, obtine repede rezultate suficiente, isi cladeste o echipa, iar daca printr-o minune prinde Europa, atunci avem o mica sansa la continuitate.

Altfel va fi dat afara, ca nu si-a indeplinit obiectivul, si va veni un altul care va avea aceeasi sarcina. Si asa mai departe pana cand fie se va nimeri un antrenor foarte talentat, fie vom avea un lot inchegat in asa fel incat antrenorul nou nu va trebui sa faca mari schimbari si va putea continua intr-o maniera pozitiva munca celui (celor) ce l-au precedat.

Niciun comentariu :

Google+