8 mai 2009

Poli II - Gloria Arad 2:1 (1:0)

Grație efortului lui Theia, avem o cronică a partidei de astăzi, precum și poze de la meci, din care alb-violeții au ieșit învingători.

Repriza I (45) a început cu un corner pentru oaspeţi în minutul 3 - ratat. Apoi, în minutul 7 Riviş a trimis un şut de la 20 m, care a trecut însă pe lângă. În minutele 23 si 31 am avut parte de două cornere executate de Riviş, respectiv Buda, încheiate cu finalizări peste poartă, ca același Riviș să marcheze în minutul 43 un gol de la aprox. 25m.

Repriza II (45+3) s-a dovedit a fi mai spectaculoasă, faţă de prima. În minutele 47 şi 49, oaspeţii au beneficiat de două cornere, care nu s-au dovedit a pune în pericol poarta apărată de Cobliș. Cinci minute mai târziu, cu puţin noroc, portarul alb-violeților a reuşit să prindă mingea după un şut de la distanţă, ca după alte două minute, oaspeţii să egaleze scorul prin Marco Enciu. În minutul 75, Poli II a beneficiat de un penalty, pe care l-a ratat însă Riviş, dar cu nouă minute înainte de final, Sergiu Buda reuşeşte să încline din nou balanţa în favoarea alb-violeților, stabilind astfel și scorul final, printr-un gol de la 30-35 m.

Este important de menţionat că oaspeţilor li s-a anulat un gol pe motiv de offside.

Poli II: Cobliș - Dăruială, Oberșterescu, Gavriluță, Cuciorvă - Riviș, Buda, Zaluschi, Ganea - Popa, Leagu

Rezerve: Bonda – Boştină, Raicu, Voicu, Sicoe, Suru, Vucea

Schimbări:

Raicu pentru Popa (min 62)
Voicu pentru Cuciorvă (min 71)
Vucea pentru Riviș (min 86)
Boștină pentru Leagu (min 91)


Riviș, Leagu, și Ilie Rotariu:


Ganea și Popa:


Lovitură liberă:

Niciun comentariu :

Google+