5 mai 2009

Gloria Buzău - Steaua 0:1 (0:1)

Buzoienii s-au prezentat binișor cu Steaua și au fost învinși în urma unei erori de arbitraj (ofsaid evident), însă trebuie remarcat că n-au reușit să creeze pericol la poarta lui Zapata dincolo de câteva faze întâmplătoare.

De remarcat și prestația lui Chițu, care fuge repede și mult, și care centrează bine, câteva atuuri importante pentru un jucător de doar 19 ani. În rest îmi vine greu să evidențiez pe cineva, în afară eventual de Sanchez. Problema e că buzoienii, după umila mea părere, au abordat greșit partida insistând cu mingi pe Mansour, în contextul în care pe flancuri au jucători de mare viteză și un nivel bun de tehnică, ce sunt capabili să creeze mereu pericol (Sandu, Chițu, Cojocnean, Popa).

Gl. Buzău: Zimmermann (6) - Sandu (5,5), Siminic (5,5), Diogo (6), Mera (6), Cojocnean (5,5) - Ademar (5), Sanchez (6), Poparadu (5), Chițu (6) - Mansour (5,5)

Au mai intrat Garcia (5,5), Axente (5,5) și Popa, înlocuindu-i pe Ademar, Siminic și Sanchez.

2 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

Poate trebuia imprumutat si un antrenor. Nu stiu cine e, ca nu le-am prea urmarit meciurile. Da cu asa jucatori, destul de buni zic eu, mi se pare cam aiurea sa scoti numai 6 puncte in atatea meciuri.

Stefan Carpanu spunea...

Nu e ca si cum ar fi plin de antrenori talentati la Poli.

Google+