14 martie 2009

Poli - Gaz Metan Mediaș (0:0)

Alb-violeții puteau marca în mai multe rânduri pe parcursul primei reprize, din tot felul de poziții și faze. Prima mare ocazie i-a aparținut lui Curtean, care a ratat din doi metri ușor lateral stângă, după o fază bună construită de Bucur și Parks - în minutul trei. Puțin mai târziu, Bucur a împuns o minge centrată de Parks, dar Vâtcă a reușit să respingă, ca apoi Abiodun să fie lansat excelent, doar pentru a finaliza dezamăgitor. Mai spre finalul reprizei, Bădoi a executat excelent o lovitură liberă obținută de Curtean, dar n-a reușit decât să nimerească bara porții medieșene.

Repriza a doua a fost una mai ștearsă (după tiparul meciurilor anterioare, de fapt), în care alb-violeții nu au dat dovadă de determinarea pe care am fi dorit s-o vedem. E drept că Poli a beneficiat de nenumărate faze fixe de poziții bune, dar mai toate au fost irosite fără a crea mare pericol. Cea mai mare șansă de gol i-a aparținut lui Latovlevici, care a încercat multe șuturi de la distanță pe parcursul partidei, unul dintre aceste șuturi fiind direcționat spre vinclul lui Vâtcă, dar portarul oaspeților a parat foarte bine. Din păcate, finalul meciului nu a fost cu nimic diferit de restul reprizei, nici măcar intrarea lui Vrsici nereușind să dinamizeze atacul echipei noastre. Astfel ne-am trecut în cont primul egal de acasă în acest sezon, un egal foarte dezamăgitor și care confirmă regula că norocul nu ține până la infinit.

Ar mai fi de remarcat niște chestiuni, dar mai încolo.

Poli: Pantilimon (6,5) - Bădoi (5,5), Luchin (6), Cisovsky (6,5), Latovlevici (6) - Abiodun (5), Borbely (5,5), Curtean (6), Art. Karamyan (5) - Bucur (5,5), Parks (5,5)

Au mai intrat Vrsici (5,5), Amuneke (5) și Rusici, înlocuindu-i pe Abiodun, Karamyan și Parks.

Niciun comentariu :

Google+