14 februarie 2009

Amical: Poli - Spartak 1:1 (0:0)

Aș spune aproape, dar încă departe - însă, în principiu, aș putea la fel de bine să nu spun nimic. Alb-violeții au fost aproape de a învinge una din marile echipe ale Rusiei, chiar dacă Spartak vine în urma unui sezon mai slab, în care a terminat campionatul doar pe locul 8. Cert este că rușii au o serie de jucători de mare profil, precum Pletikosa, Bystrov, Saenko, Stranzl, Mozart - și lista ar putea continua -, iar în un rezultat pozitiv în fața unei asemenea formații nu poate fi decât de bun augur.

Pe lângă golul lui Magera și eroarea lui Abiodun/Taborda la golul egalizator, ar mai fi de menționat faptul că Bucur a nimerit bara - toate aceste evenimente desfășurându-se pe parcursul reprizei secunde. Mai important este că meciul pare să fi avut ritm, iar jocul prestat de cele două echipe a fost unul de calitate.

Poli: Pantilimon - Bădoi, Cisovsky, Luchin, Latovlevici - Borbely, Alexa, Artiom Karamyan - Goga, Magera, Bucur

Au mai intrat Taborda, Scutaru, Bonfim și Arm. Karamyan pe parcursul reprizei secunde, înlocuindu-i pe Pantilimon, Luchin, Bădoi și Bucur. În plus, Curtean i-a luat locul lui Bucur pe finalul primei reprize.

Rezumatul partidei aici.

2 comentarii :

daimon spunea...

Mi se pare sau Taborda sta cam mult in poarta lately?

Stefan Carpanu spunea...

Pai cine altcineva sa stea in poarta?

Google+