7 februarie 2009

Amical: Poli - IFK Goteberg 0:2 (0:2)

Din păcate, meciul de astăzi a consemnat a doua înfrângere în perioada de pregătire. Alb-violeții au încasat două goluri în primele cincisprezece minute ca urmare a unor erori în apărare, implicați și inculpați fiind mai ales Sretenovici și Maxim, iar în ciuda efroturilor lui Bucur, Goga și compania, Poli nu a reușit să își treacă în cont altceva decât ratări. Mai mult, în repriza a doua Pantilimon a fost întrebuințat serios de trei ori, însă portarul nostru (convocat, alături de Bucur, la Națională în vederea partidei cu Croația) a fost la post.

E clar că avem motive să ne facem griji, dar momentan ar fi mai bine să așteptăm să vedem cum evoluează rezultatele, decât să dăm verdicte. Am mai scris că Balint și-a asumat un mare risc și, pe deasupra, își îngreunează soarta încercând să modifice un sistem de joc care a funcționat bine un tur întreg de campionat.

Poli: Pantilimon - Bădoi, Luchin, Sretenovici, Maxim - Curtean, Alexa, Vrsici - Goga, Magera, Bucur

După pauză au mai intrat Latovlevici, Abiodun, Artiom Karamian, Rusici, Arman Karamyan și Aldana, înlocuindu-i pe Maxim, Magera, Vrsici, Curtean, Bucur și Sretenovici.

Rezumat video aici.

Niciun comentariu :

Google+