9 noiembrie 2008

Două cuvinte despre Iancu

Am mai spus că acest personaj ne va da multe bătăi de cap atunci când va avea chef să o facă și din păcate acest moment este acuma. Nu voi enumera epitete care să-l descrie pe încă patronul Politehnicii, pentru că le-am mai enumerat și, oricum, le gândim cu toții. Bănuiesc că dacă n-am suferi groaznic cu fiecare patron, echilibrul acestei lumi ar fi distrus.

Despre afirmația cum că Uhrin va fi dat afară dacă nu câștigă la Steaua și Urziceni, fie e "forțarea notei", așa cum a mai făcut patornul sus numit, fie e o bătaie de joc, deoarece a spune că vei fi dat afara dacă nu bați la Steaua și Urziceni în deplasare e ca și cum ai spune că vei fi dat afară dacă pierzi vreun punct pe teren propriu de-a lungul sezonului - nu e imposibil, dar nici departe nu-i.

Ar fi interesant de văzut dacă ne putem baza pe Tender, în funcție de reacția sa la această declarație. Dacă Tender are intenția reală de a prelua echipa, cu siguranță va avea ceva de spus în această privință - chiar dacă din punct de vedere fotbalistic nu e mult mai apt în a avea opinii decât un microbist începător. Dar oricine are cap și ochi, poate să vadă unde a dus Uhrin o echipă falită, cu un lot mediocru și un context ostil și tensionat.

P.S. La noi nu se poate vorbi direct, numai prin presă?
P.P.S. Sau așa - vizavi de reacția așteptată de la Tender.

Un comentariu :

Anonim spunea...

iancu pune iar presiune ca in timpurile "vechi" si oricum daca il da afara pe Uhrin....va fi mare bai pentru Iancu, ca vor sari fani la gatul lui.

Google+