8 noiembrie 2008

CS Buftea - Dunărea Galați 4:1 (3:0)

Galop de sănătate pentru Buftea în această dispută cu adversarii noștri din Cupa României, care au pus doar în rare momente în pericol poarta lui Zimmermann.

Debutul meciului a fost controlat teritorial de gazde, dar aceștia nu s-au apropiat periculos de buturile adverse. Când au făcut-o însă au tranșat practic partida: în doar două minute scorul a devenit 2:0, grație reușitei lui Mansour după o centrare a lui Chițu și a reușitei lui Axente, după o lovitură de colț și un șut centrare a lui Cojocnean. În minutul 22 gălățenii au avut unele din puținele lor șanse de gol, ca urmare a unei faze frumoase pe flancul stâng al apărării celor din Buftea, dar finalizarea i-a trădat pe oaspeți, pentru ca Zimmermann să intervină bine la lovitura liberă de un minut mai târziu. Golul trei (minutul 37) al gazdelor s-a asemănat foarte mult cu prima reușită, căci din nou Chițu a centrar foarte bine și Mansour a fost omul potrivit la locul potrivit!
Oaspeții au avut o mare ocazie la începutul reprizei secunde, în urma unei lovituri de colț, însă mingea trimisă cu capul a trecut de puțin pe lângă. Mansour și-a trecut în minutul 60 prima mare ocazie în cont din multele ce aveau să urmeze, când a scăpat singur spre poarta adversă, dar nu a reușit să-l învingă pe portarul gălățean. În minutul 80 același Mansour a făcut faza golului patru, când șutul său dintr-o poziție antipatică a fost respins ineficient de portar, iar nou intratul Popa s-a aflat la post și a împins mingea în poartă. La doar două minute Pătraș l-a deschis bine pe Mansour, dar acesta a trimisă de puțin peste din afara careului. Senegalezul, în mare formă astăzi, a scăpat iar spre poartă doar câteva secunde mai târziu, dar n-a mai reușit să tragă în forță, fiind tatonat de un adversar. Sarabanda ratărilor lui Mansi a continuat, aceste trecându-și în cont a treia ratare în tot atâtea minute, după încă o pasă foarte bună a lui Pătraș. În ultimule minute de joc oaspeții au reușit să marcheze golul de onoare, Zimmermann nereușind să respingă un șut din marginea careului.

Din păcate Florin Sandu a suferit o accidentară care pare destul de serioasă spre finalul partidei, fiind dus cu ambulanța la spital.

Buftea: Zimmermann (6) - Tomozei (6), Rațiu (6), Teușan (6), Sandu (6) - Chițu (6,5), Ademar (5,5), Matei (6), Cojocnean (6) - Axente (6,5), Mansour (7)

Au intrat Popa (6), Poparadu (5,5) și Pătraș înlocuindu-i pe Cojocnean, Axente și Sandu.

Puteți urmări rezumatul partidei aici.

Niciun comentariu :

Google+