24 octombrie 2008

Rezultate sondaj

Mă miră puțin că lumea susține venirea lui Tender cu atâta optimism, dar pe de altă parte, se poate ca felul în care am compus acest sondaj să fie puțin înșelător în această privință.


Cine v-ați dori să patroneze clubul?

Marian Iancu - 3 voturi (12%)

Ovidiu Tender - 18 voturi (75%)

Altcineva - 2 voturi(8%)

Consiliul Local/Județean - 1 vot (4%)


Total voturi: 24

2 comentarii :

daimon spunea...

1. Iancu e total pe langa Banat. Declaratii de presa muscatoare, iesiri in decor cu limbajul, toate astea multumesc tembelii acneici, si doar atat.

2. Tender e "asezat, ca la noi in Banat". Pare mult mai ok, mai ales ca promite sa investeasca si sa nu bage nasul la echipa, cat timp are rezultate.

Stefan Carpanu spunea...

Sunt de acord cu ce spui, dar eu am o reticenta vizavi de Tender in acelasi fel in care am avut la inceput si fata de Iancu, pentru ca amandoi au avut probleme cu justitia romana.

Daca e sa ne gandim, si Iancu parea la locul lui in primele luni cand era...prin alte locuri.

Iar citind declaratiile lui Tender, e clar ca nu stie mare lucru despre fotbal, astfel ca in cazul in care nu va delega pozitia de conducere a clubului unei persoane capabile, nu ne vad prea bine. In plus, ma tem ca exista riscul sa se lase influentat de Iancu, mai ales in contextul actual.

Pe de alta parte, e destul de clar ca nu avem multe alternative, mai ales ca Poli este intr-o stare precara, asa cum a fost lasat clubul de Iancu, si doar putini oameni ar fi dispusi sa il preia acuma.

Google+