19 octombrie 2008

Despre nevasta lui Bonfim

Deși sună incitant, nu este.

Am aflat din surse confidențiale dar foarte de încredere care a fost situația reală, devenită mit, în ceea ce privește "scandalul" cauzat de către nevasta lui Bonfim acuma câteva săptămâni.

Situația prezentată de violamania suna astfel:

-----------------------------------------
În vîlva evenimentelor de la Timişoara, nimeni nu îi mai bagă în seamă pe jucători. Fără să-şi înca­seze banii promişi, soţia ­brazi­lianului Eder Bonfim, Dulce, a recurs la cel mai disperat gest, strigîndu-şi nemulţumirea în faţa stadionului! “Nu mai avem bani deloc! Chiar nu înţelege nimeni acest lucru? De ce se întîmplă asta? V-aţi bătut joc de noi, una ne-aţi promis cînd am venit şi alta faceţi acum!”, s-a lamentat plîngînd, consoarta fundaşului. Bonfim a asistat, cu capul plecat, tăcut la toată scena.

Unul din angajaţii clubului a încercat să calmeze spiritele, pentru a nu atrage atenţia trecătorilor: “Trebuie vorbit cu domnul ­Chivor­chian. Degeaba discutăm noi aici, nu rezolvăm nimic”. Apoi, femeia a fost invitată la vestiare, departe de ­privi­rile indiscrete, dar chiar şi de acolo se puteau auzi urletele disperate ale femeii: “Nu mai avem bani! Am un copil de crescut! Nu ne mai permitem nici un plin de benzină! Nu pricepeţi?”.

120.000 de euro e salariul stagional al brazilianului

Chivo: “Poate Îi reziliez contractul”
Directorul executiv Gheorghe Chivorchian spune că brazilianul a primit tot ceea ce este specificat în contract şi că s-a săturat de reprezentaţiile soţiei lui Bonfim. “Dacă nu îi place la Poli, Bonfim poate să plece. I s-a dat tot ce a cerut în contract. Mai sînt de plătit primele jucătorilor, iar domnul Iancu se va ţine de promisiune. Soţia lui trebuia să vină să se plîngă şi că Bonfim s-a făcut de rîs la Mediaş şi la Buzău. Nu am contract cu nevasta lui. Dacă mai au loc astfel de scene, s-ar putea să îi reziliez contractul şi să-i cer şi daune”, a declarat Chivo.
-----------------------------------------


Situația reală, precum mi-a fost prezentată, este următoarea:

E adevărat că nevasta lui Bonfim a fost la club în acele zile pentru a-și rezolva o doleanță. Aceasta nu avea însă nimic de-a face cu salarii neîncasate, ci cu mașina închiriată de club pentru Bonfim. De fapt, doleanța era ca clubul să prelungească perioada de închiriere până când familia Bonfim urma să-și rezolve o mașină stabilă în Timișoara. Merită menționat, ca să nu uităm - chiar de e patetic - că unii oameni sunt afectați de "excentrițitățile" presei, că denaturarea toatală a acestei povești, plus declarația cel puțin în contradictoriu cu această poveste a lui Chivorchian, au cauzat destulă nefericire celor implicați.

Această mică vendetă a fost cauzată de faptul că doamna Bonfim nu a dorit să dea o declarație unui ziarist cu privire la situația din acea zi - ca să vezi și să nu-ți vină să crezi.

Dacă acesta este adevărul nu poate spune nimeni în afară de cei implicați, dar până una alta unii și-au mai dat arama pe față cu alte ocazii.

2 comentarii :

Anonim spunea...

tipic ziarishti...dintr-un cuvant sau 2 auzit la intamplare inventeaza o intreaga poveste sau chiar un scandal...de ce? ca sa iasa in evidenta... ca pun pariu ca majoritatea nici nu stie ce inseamna sa fi ziarist sau na...gazetar...

daimon spunea...

ăştia îs presari. până la statutul de "ziarişti" .. mai e mult până departe.

oricum, ne-am gândit că, poate, are şi ea dreptate? poate i s-a oferit tot, dar substandard?

zic şi eu, nu dau cu parul.

Google+