4 septembrie 2008

Potențialul demonului

După ce depunctarea a intrat în efect, cum era de așteptat, Marian Iancu a afirmat ca FC Timișoara nu mai există. Din punctul meu de vedere, dacă Iancu pleacă și implicit ruineaza echipa are tot potențialul să fie un distrugător de talia lui Zambon. Dacă ar avea respectul despre care vorbește față de fani, față de oraș, nu ar permite echipei să dispară, ci ar căuta să ajungă la o cale de mijloc, iar astfel să nu iasă, din nou, Timișoara văduvită. Nu înțeleg de ce Marian Iancu încearcă să echivaleze existența fotbalistică a clubului cu prezența sa aici, pentru că nu trebuie să fie așa - chiar dacă Poli are toate șansele să sfârșească în altă Ligă, în acest context.

8 comentarii :

Anonim spunea...

iti urmaresc blogul tau aproape saptamanal... dar aici nu prea iti dau dreptate, cand spui dece iancu nu gaseste o cale de mijloc. Daca ai fi in locul lui si tu teai retrage, dupa atatea cate ne-o facut FRF-ul si Zambon. Doar is bani multi la mijloc, sau ma rog,...deja pierduti de Iancu. Crezi da daca ramane, va fi lasat in pace? va gasi altceva...de exemplu cu a spus Sandu la televizor, ca si site-ul este violet, chiar daca era mov. si multe altele... eu sper ca va veni cineva si il va urma pe Iancu la echipa, ca alftel vom trai din nou in Liga I. Caci nu cred ca Localitatile vor avea posibilitatea de a intretine echipa, stadionul cum se afla in aceste momente.

P.S. Frumos titlul i-ai dat la articol!:)

Stefan Carpanu spunea...

La ce m-as fi gandit:

Autoritatile locale sa sustina echipa pana la iarna si Iancu sa le-o permita, iar la iarna Iancu sa isi vanda jucatorii, fie la un posibil viitor patron al clubului, fie la alte echipe.

Anonim spunea...

desi sunt la sute de km de voi liderul ligii aII-a seria I, FC PLOIESTI(adevara PETROLUL de alta data) este alaturi de voi.Chiar pentru deplasarea de la Botosani incercam sa pregatim un banner special ptr voi.felicitari petru k sunteti uniti in aceste momente grele. P.S. si noi ne batem ptr palmares cu un specimen pe nume bercea nu zambon k la voi

Stefan Carpanu spunea...

Multumim pentru sustinere!

Bafta si voua, fie ca traditia si nu banii sa dicteze valorile!

Anonim spunea...

am facut o revolutie ca sa fie tot ca inainte. iancu si restul bucurestenilor si-au batut joc de TIMISOARA.au inchis industria din oras,si au desfintat tot ce sa putut doar ca sa nu fim peste bucuresteni. sunt niste lasi care nu suporta infringerea in nici un domeniu. MAI AM O SPERANTA. CA SE VA INFIINTA SI IN TIMISOARA ODATA O ARMATA A LIBERTATII SI ATUNCI SE VA PUNE PUNCT LA TOATE. ORICUM...DACA VA MAI FI VREODATA O REVOLUTIE NU CRED CA VOM MAI AVEA MILA DE CIINI.VOM FI FARA MILA!!!!!!!!!!HAI POLI si LE DORIM CEVA LA TOTI DUSMANII nu scriem ce ca nu ne lasa administratorul

Stefan Carpanu spunea...

Daca oamenii buni se gasesc, nu conteaza de unde sunt. Dar mai ales la romani, intre teorie si practica este o punte aproape imposibil de trecut.

Anonim spunea...

nu sunt din timisoara...am venit aici acum 6 ani si nu am mai vrut sa plec... pana sa vin la timisoara nu am stiut ce inseamna fotbal sau a fi suporter... imi vine sa plang cand vad ce se intampla cu echipa noastra! cum e posibil sa ne fure pe fata?? mi-e din ce in ce mai scarba de incorectitudinile astea... cand ma gandesc k rezultatul unui meci depinde de greutatea portofelului nu imi mai vine sa merg pe stadion...mai merita sa mergi, sa pui suflet, ca apoi sa suferi o dezamagire? banu e valoare...s-au uitat valori ca cinstea, omenia... predomina INVIDIA!!!

Stefan Carpanu spunea...

Desi este asa, e ciudat cum in ultimul an si jumatate am avut parte de foarte multe bucurii din partea echipei, dovada ca se poate trai frumos si (tocmai) in ciuda circumstantelor nefavorabile

Google+