6 septembrie 2008

Poli - OFK Belgrad 1:1 (0:1)

Într-un meci în care fotbalul a fost în plan secund, alb-violeții au fost susținuți de 5000 de oameni în tribune și au jucat bine doar în repriza secundă, odată cu intrarea lui Goga. Adversarii de astăzi s-au dovedit un obstacol greu de depășit, chiar dacă aceștia au înscris la singura ocazie de poartă - șut din marginea careului, în minutul 14. Dacă în primele patruzeci și cinci de minute Poli nu a pus în pericol poarta adversă decât prin șuturi de la distanță, introducerea lui Goga și a lui Sanchez, precum și modificările efectuate de oaspeți, au făcut ca violeții să ajungă mai des în preajma porții belgrădene. Prima mare ocazie i-a aprținut fostului clujean, care a scăpat singur cu portarul în urma unei combinații cu Bucur, dar a trimis mingea pe lângă. Tot Goga a expediat un șut bun în urma unui corner în minutul 68, dar portarul oaspeților a avut o intervenție excelentă. Finalmente, după alte zece minute, Sanchez l-a lansat perfect pe Goga și acesta a scăpat din marcaj și i-a pasat lui Magera, care a avut doar de îndeplinit o formalitate. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil și scorul a rămas 1:1.

Pe lângă Goga, țin să-l remarc pe Cisovsky, care a avut o evoluție precisă astăzi. Slovacul s-a poziționat bine la mingile lungi, a dat dovadă de un bun joc de cap, cât și de control bun al balonului.

Poli: Taborda (5,5) - Bădoi (5,5), Sretenovici (6), Cisovsky (6), Bonfim (6) - Abiodun (5), Magera (6), Garcia (5,5), Stancu (5,5) - Bucur (5), Parks (5,5).

Au mai intrat Milhazes (6), Sanchez (6), Goga (6,5), Rusici și A. Ganea, înlocuindu-i pe Bădoi, Garcia, Parks, Bucur și Abiodun.

Trebuie menționat că și adversarii noștri au fost foarte fair-play, au aplaudat galeria timișoreană și și-au aruncat tricourile în tribună. Totodată, cei câțiva suporteri ai oaspeților au afișat un banner anti-UEFA "UEFA cares about Euros". Mulțumim!

Gol Magera:



P.S. Absolut jenibil, dar jenibil faptul că pseudo-talentele Ninu și Tudose îi sunt preferați lui Luchin în apărare. În consecință, după penalty-ul cauzat de Ninu, a venit și egalul bine meritat.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Ba sincer ai dreptate. Nici macar nu am vazut golul sarbilor, chiar nu mai conta. Atunci mi-am dat seama cat de putin inseamna al cel 5-1 la Mediash.

Stefan Carpanu spunea...

Nici eu n-am vazut golul. Posibil sa fi fost ceva vina a lui Cisovsky, judecand pe unde erau jucatorii dupa ce am vazut mingea-n plasa.

Altfel, e clar care sunt prioritatile in acest moment.

Google+