28 august 2008

Tristețea zilelor noastre

Am revenit, finalmente, de pe munte, dar a mai fost nevoie să aștept patru zile ca tovarășii de la RDS să repare defecțiunea apărută la (exact) 4.20, duminică.

Emil Dică și Nicolae Grigore au fost zvonurile acestei săptămâni (și nu numai), iar eu mă întreb dacă să râd sau să plâng - sau să mă prefac că nu mă mai miră aceste lucruri. Mă uitam recent peste lotul celor de la Urziceni, băieți buni pe terenul de fotbal, și am remarcat că spre deosbire de noi și alte echipe cu conducători fanteziști care adună rebuturile echipelor mari, uniriștii urziceneni preferă să aducă jucătorii buni de la echipele mici. Există și excepții în ceea ce privește expulzații (mă gândesc la un ex-dinamovist ajuns la Târgu Jiu), dar de regulă aceștia se prezintă cu un psihic distrus și nu reușesc să evolueze la presupusa lor valoare - că doar ambiția și determinarea nu sunt trăsături obișnuite ale fotbaliștilor autohtoni. E clar că dă mai bine să aduci jucători de la SDR, dar în acest moment experiența ar trebui să spună până și distinsului nostru președinte că această abordare nu dă roade.

În altă ordine de idei, sunt sigur că și voi sunteți la fel de nerăbdători ca și mine pentru a vedea ce ne rezervă bilele magice UEFA, deci ne-om "auzi" din nou mâine, când știm ce avem de înfruntat.

Niciun comentariu :

Google+