30 august 2008

Rezultate sondaj

N-a fost o mare surpiza sa constat(am) ca lumea nu mai are incredere in Marian Iancu. De exemplu, daca ar fi sa reiau acel sondaj de la inceputul anului cand intrebam despre sentimentele starnite de patronul alb-violetilor, sunt convins ca am consemna o schimbare drastica. E normal sa cautam lumina in intuneric, sa ne agatam de cele mai mici lucruri care pot sa sustina speranta, dar mai devreme sau mai tarziu devine imposibil sa ignoram acele posibilitati pe care am cautat sa le facem nevazute. Ba mai mult, este imperativ sa credem in oameni, chiar daca in Romania zilelor noastre pare un lucru greu de facut uneori (nu ca ar fi greu sa crezi intr-un om care, in aparenta, iti salveaza echipa de suflet).


Credeți că Poli își va îndeplini vreodată obiectivele declarate la venirea BKP sub conducerea lui Marian Iancu?

Da - 5 voturi (16%)

Nu - 20 de voturi (56%)

Nu stiu - 6 voturi (19%)

Total voturi: 31

2 comentarii :

Anonim spunea...

Imi pare rau dar M. Iancu nu are nici o legatura cu timisoara. daca de la inceput ii dadea lui zambone 200.000 de euro avea acum si palmaresul si numele si tot, dar nu a avut nimic de cistigat atunci si nici nu este el curios de POLI. acum se leaga de niste nimicuri pt simplu motiv ca nu stie cum sa lase echipa.el si-a indeplinit obiectivele.adica si-a luat ce terenuri a vrut aici iar acum este curios doar de ele.de ce nu a venit la nici un meci de cind a inceput campionatul? pt ca nu mai este curios. sunt sigur ca el are toata vina pt rezultatele negative ce le are echipa. cum iti da gaz metan 5-1 si dupa aia bati rapidul cu tot cu arbitru si in 10 oameni.

Anonim spunea...

In aceste momente in care fotbalul romanesc este zguduit de revolta suporterilor timisoreni, Suporter Club UTA se declara solidar cu cei care in Piata Operei manifesteaza pentru dreptate si curatenie in fotbalul romanesc.

Desi separati de o rivalitate de zeci de ani, nu putem sa nu observam ca avem un dusman comun in cancerul care a cuprins fotbalul romanesc inca de la varful sau. Daca lupta pentru palmares este a suporterilor violeti, lupta pentru curatirea fotbalului romanesc este a noastra a tuturor. Am fost cu totii victimele acestui sistem si este de datoria noastra sa luam acum atitudine.

De asemenea suntem revoltati de tratamentul barbar la care au fost supusi participantii la o manifestatie pasnica, in anul 2008, intr-un stat membru al Uniunii Europene.

Consideram ca acesta poate fi, din punct de vedere al suporterilor un adevarat moment 0 si indemnam pe aceasta cale pe toti iubitorii fotbalului din toata tara sa ia atitudine, sa manifeste pasnic pentru o revolutie in fotbalul romanesc.

Uniti putem obtine fotbalul la care visam!
Suporter Club UTA

Google+