24 iulie 2008

S-a (cam) dus Latovlevici

Tânărul fundaș stânga a fost transferat, din câte se pare, la Dinamo, pentru a-și găsi drumul către mari culmi de glorie și succes. Odată cu plecarea lui mai rămâne ca Scutaru să părăsească echipa, ca "vârfurile" generației ratate (distruse) să nu se mai afla la Poli - cu eventualele excepții care sunt Luchin și Pantilimon, dar cel puțin primul nu a fost niciodată ridicat la rangul de vedetă. În contextul în care jucătorii în cauză au fost lăsați pe mâinile unui antrenor cu calități discutabile, ei trebuie vânduți cât mai poate fi obținut vreun bani pe ei. Ar fi nevoie de o mare schimbare ca Latovlevici sau Scutaru (poate chiar și Torje) să devină fotbaliști de calitate.

Este important să nu ignorăm responsabilitatea pe care o au cei din staff-ul administrativ al clubului, care acuma vând, ca apoi să spună "uite ce afacere am făcut cu amărâtul ăsta", în loc să se gândească la faptul că puțină iscusință ar fi putut face ca acești poliști talentați să fi avut ceva real de oferit atât Politehnicii, cât și fotbalului în general.

Latovlevici a evoluat 11 partide pentru echipa mare și 21 pentru echipa a doua, la aceasta din urmă reușind să marcheze un gol.

Niciun comentariu :

Google+