10 iulie 2008

Amical: Poli - Dunfermline 4:1 (3:0)

A sosit, în sfârșit, prima victorie a alb-violeților în cantonamentul austriac. Chiar dacă ea a sosit în compania celui mai slab adversar înfruntat în această perioadă, cade bine pentru a întrema puțin starea de spirit după primele semi-eșecuri. Golurile din prima repriză au fost marcate de Gigel Bucur, care când își dă drumul nu prea știe să se oprească, în timp ce reușita din mitanul secund i-a aparținut lui Artiom Karamyan.

Poli: Taborda - Milhazes, Brezinky, Sretenovici, Bonfim - Art. Karamyan, Borbely, Garcia, Bădoi - Bucur, Magera.

Au mai intrat Goga, Da Costa, Cejvanovici, Arman Karamyan, Ganea și Stancu.

În altă ordine de idei, Vrsici va trebui operat din nou, după ce prima operație s-a dovedit prost făcută, astfel că slovenul va rata alte șase luni, spre marele său nenoroc. Ca să vezi unde poți ajunge când fiul foarfecii decide să-ți prindă picioarele între lamele și să te rupă-n două. Cu siguranță sportul ăsta nu este unul foarte drept.

Și eu sunt în așteptarea unui test concludent, aștept să-i revăd pe alb-violeți ca să pot să-mi dau cu părerea despre ce are să fie. Momentan sunt încă sceptic, dar așa-mi stă în fire, iar experiențele din trecut mi-au dovedit că dacă ai o atitudine sănătoasă lucruri bune pot să-ți iasă în cale cu mai multă ușurință, deci vă rog pe voi să aveți toată deschiderea pe care nu o am eu!

Hai Poli!

P.S. Dacă cumva vă întrebați unde a avut loc operația ratată a lui Vrsici, conform acestei surse este vorba de Spitalul Militar București. Noroc că n-au uitat și niște vată-n el.

Niciun comentariu :

Google+