3 mai 2008

O dilemă (veche)

Acuma, eu am spus că am încredere în Uhrin şi că sunt de părere cum că meciul de duminică se va juca pe teren. Despre Iancu însă nu cred că mai are rost să vorbim, căci mereu ajungem cam la aceleaşi concluzii: e cel puţin ciudat.

De ce altfel ar face, în mod repetat, declaraţii despre cum nu îl deranjează dacă echipa pierde? Adică da, noi avem dreptul să gândim acest lucru, precum îl are şi Marian Iancu, fiindcă nu ne mai dorim "steluţe", dar de acolo până la a crea aşa o stare tensionată în jurul partidei, de a-şi pune pe rug jucătorii prin aceste declaraţii...păi, e ceva drum. Culmea mi s-a părut cea mai nouă ieşire la rampă, în care preşedintele clubului spune că jucătorii vor fi premiaţi şi dacă pierd (!?). Nu cred că are rost să o comentez.

Vreau să evidenţiez altceva, însă. Sezonul acesta ne-a ridicat la fileu nenumărate mingi, ne-a dat repetate lovituri de pedeapsă, a tras de noi în multe momente să reuşim mai mult. Acest lucru îl face şi prin această înfrângere a Rapidului. N-ar fi păcat să dăm din nou cu băţu-n baltă?

Niciun comentariu :

Google+