14 mai 2008

Întoarcerea zvonurilor de iarnă

Conform fanatik.ro, Pulhac este din nou aproape de Poli. Afacerea ar putea include plecarea lui Artiom Karamyan, plecarea lui Popa şi nişte bani sau doar nişte bani. Nu pot să nu mă întreb de ce căutăm jucători pe poziţii care sunt cât de cât acoperite, când ducem încă lipsa mai multor titulari - dar da, Pulhac ar fi un transfer bun, dacă nu înseamnă cheltuirea unor bani pentru alte priorităţi.

Mai mult, Alin Stoica se declară "doritor de alb-violet". Am mai spus că eu sunt un fan al lui Stoica, dar dacă aş avea de ales între el şi Martinez, cred că Martinez îl depăşeşte din mai multe puncte de vedere - în special determinare. În plus, argentinanul nu pare să dea naştere unor controverse precum cele cauzate de Stoica în ultimii ani. Problema se pune însă în primul rând din punct de vedere financiar.

E drept că Marian Iancu nu a declarat că Stoica ar fi în continuare urmărit de Poli - chiar din contră - dar când intră aspectul financiar în ecuaţie, lucrurile pot lua orice turnură. De urmărit.

Niciun comentariu :

Google+