7 mai 2008

Corvinul Hunedoara - Poli II 1:3 (0:0)

Alb-violeţii mici sunt şi ei pe cai mari, fiind la doar două puncte de salvarea de la retrogradare în urma victoriei de la Hunedoara. Dar nu a fost nicidecum un meci liniştit.

După o primă repriză fără multe evenimente notabile, repriza secundă a început cu o eliminare pentru Poli (nu cunosc jucătorul). Alb-violeţii au înscris însă la doar câteva minute, în urma unei faze de contra-atac şi a unui efort personal al lui Bălan, care a finalizat o cursă la colţul lung. La alte patru minute alb-violeţii primesc un penalty, în urma unui henţ, Axente execută, Pascal parează, dar Popovici este pe fază şi înscrie. Apoi, după încă două minute, Corvinul revine pe tabelă în urma unei faze de atac, finalizată cu un şut plasat de la treisprezece metri de către Robert Cristian. În minutul 75 alb-violeţii mai primesc un penalty, dar nici de această dată nu reuşesc să înscrie, Bălan trimiţând mingea în bară. Axente reuşeste totuşi să ridice scorul la 3-1 în minutul 78, înainte de a fi eliminat pentru un cot în figură, ca până la final să nu se mai întâmple nimic relevant în ceea ce priveşte rezultatul partidei. De notat doar că şi Corvinul a rămas în zece în minutul 87.

Poli II: Zimmermann - Siminic, Oberşterescu, Scutaru, Străuţ - Pătraş, Bălan, Danci, Buda - Popovici, Axente. Au mai intrat Dochiţa, Teuşan şi Zaluschi, înlocuindu-i pe Pătraş, Danci şi Popovici.

Deşi CFR Timişoara a învins pe CSM Râmnicu Vâlcea, Poli cu 29 de puncte se află tot aproape de salvare, Arieşul Turda aflându-se cu 31 de puncte peste linie, urmată de CFR cu 33. Merită reţinut faptul că Poli II mai are de disputat un meciu cu cei Turda, pe teren propriu.

Bravo Poli, pentru o zi chiar foarte bună!

Niciun comentariu :

Google+