4 mai 2008

Ceahlăul - Poli 2:1 (1:0)

O înfrângere preconizată, tristă şi cu scor de blat. Dar înseamnă asta ceva?

Alb-violeţii au început mai bine meciul, fiind aproape de gol mai ales prin lovitura de cap a lui Srhoj, mingea lovind bara porţii apărate de Mulţescu. Faza aceasta a fost precedată de un şut al lui Arman Karamyan, parat de portarul gazdelor. A urmat însă reuşita nemţenilor, Doicaru trimiţând în poartă din apropiere, după care Panti a intervenit decisiv în faţa aceluiaşi atacant, scăpat singur spre cu portarul alb-violet. Internaţionalul de tineret din poarta noastră a scos apoi un şut de la distanţă a lui Omoduemuke, în minutul 30, iar şapte minute mai târziu a fost rândul lui Mulţescu să iasă în evidenţă, acesta parând şutul trimis de Martinez.
Repriza secundă a început fără mari ocazii de poartă, dar în minutul 60, la practic prima fază periculoasă, gazdele şi-au majorat avantajul, prin reuşita lui Rusmir, care trecuse uşor de Brezinsky. Bucur a avut apoi o şansă bună de a înscrie, dar şutul său de la zece metri a fost respins de Mulţescu. Alb-violeţii au reuşit să revină pe tabelă graţie unei faze individuale a lui Martinez, care a pătruns în careu şi a şutat, mingea fiind deviată de un fundaş advers, şi trecând peste portarul nemţean, pentru a stabili ceea ce avea să fie scorul final, meciul fiind lipsit de alte ocazii până la final.

Din păcate, rezultatul este cel scontat, iar o părere despre prestaţia din teren a jucătorilor nu ne putem face doar pe baza unor comentarii. Eu am tot spus că înfrângerea ar fi fost oricum probabilă, dar "graţie" declaraţiilor lui Marian Iancu, echipa va avea de îndurat critici destule din partea celor implicaţi în fenomenul acesta sportiv.

Poli: Pantilimon - Milhazes, Brezinsky, Luchin, Bădoi - Arm. Karamyan, Bălan, Srhoj, Martinez- Ganea, Bucur. Stancu, Rusici şi Aliuţă i-au înlocuit pe Bălan, Ganea şi Arman Karamyan.

Puteţi urmări imagini de la meci aici.

În condiţiile victoriei celor de la Urziceni şi a dinamoviştilor, Poli nu mai poate urca dincolo de locul şase. E clar de pe acumă că anul viitor se impun investiţii serioase dacă într-adevar există intenţii serioase de performanţă - şi când spun serioase mă gândesc la cel puţin şase transferuri tari.

Niciun comentariu :

Google+