27 aprilie 2008

Poli - Gloria Buzău 1:0 (0:0)

De această dată, echipa mare va avea o cronică mai scurtă, din cauzele explicat mai jos. Alb-violeţii au trecut, cu greu, de Gloria Buzău, prin reuşita din prelungirile partidei a lui Gigel Bucur, care a împins în poartă o minge trimisă cu capul de Martinez.

Prea multe nu vreau să spun, căci n-am văzut meciul, dar este clar că buzoienii puteau pleca cu cel puţin un punct de la Timişoara, Poli evoluând slab. Intervenţiile lui Panti/Milhazes şi norocul au făcut ca finalul să arate aşa cum arată.
Alb-violeţii nu au avut prea multe ocazii, deşi au controlat partida teritorial. Ganea cu o lovitura de cap pe lângă, Bucur cu un şut blocat şi Arman Karamyan cu un şut peste au fost cam cele mai notabile faze de poartă.

De remarcat prestaţia foarte slabă a lui Artiom Karamyan, care n-a făcut mai nimic atât cât s-a aflat pe teren. La polul opus s-a aflat Martinez, excelent în prima repriză şi decisiv în a doua, cu lovitura de cap către Bucur. Efortul general, pasele bune şi controlul excelent al balonului mă fac să spun că argentinianul a fost cel mai bun om de pe teren. Cu siguranţă, un jucător interesant.

Poli: Pantilimon (6) - Milhazes (6), Brezinksy (6), Luchin (6), Bădoi (5,5) - Art. Karamyan (5), Srhoj (5), Martinez (6,5), Abiodun (6) - Ganea (5,5), Bucur (6). Au mai intrat Alexa (6), Arman Karamyan (5,5) şi Aliuţă (5,5), înlocuindu-i pe Srhoj, Artiom Karamyan şi Ganea.

Niciun comentariu :

Google+