12 aprilie 2008

ISCT - Poli II 0:1 (0:1)

În aşteptarea meciului de diseara, ne putem lăsa surprinşi şi de performanţa celor de la echipa secundă, care au învins în deplasare la Câmpia Turzii. Este evident că dacă nu se aborda "strategia Reşiţa", Poli II nu avea probleme cu retrogradarea - şi probabil s-ar fi putut salva chiar în ciuda acestui fapt, dacă se făceau mişcările corecte de trupe în lot, cât mai ales în echipa tehnica.

Golul alb-violeţilor a fost marcat de Pătraş, printr-un şut de la distanţă. Sper că în curând îl vom putea vedea pe internaţionalul moldovean de tineret la prima echipă, căci prestaţiile sale îl recomandă - chiar dacă nu are o constanţă excelentă.

Poli II: Pantilimon - Străuţ, Scutaru, Buda, Teuşan - Bălan, Popovici, Poparadu, Pătraş - Leagu, Axente. Buda, Leagu şi Popovici au fost înlocuiţi de Danci, Sicoe şi Dochiţa.

Felicitări băieţi!

P.S. Nu vreau să încep să "cobesc" acuma, dar dacă imposibilul se va întâmpla în partida cu Gaz Metan, de acasă - păi atunci nimic nu mai este imposibil. Poli II se află la şase puncte de salvarea de la retrogradare cu nouă etape rămase. Din păcate, programul finalului de sezon este unul dificil, cu adversari precum deja numiţii Gaz Metan şi FC Argeş, Unirea Alba Iulia sau Jiul.

Niciun comentariu :

Google+