3 martie 2008

Poli - Unirea Urziceni 0:0

Ar fi trebuit să aştept puţin înainte să fac calcule fanteziste. Alb-violeţii au încheiat la egalitate partida de astăzi, în compania rivalilor direcţi de la Urziceni, ratând astfel şansa de a urca pe poziţia a treia în clasament şi a se revanşa după înfrângerea ruşinoasă din tur.

De fapt egalul este şi cel mai just rezultat în urma jocului prestat de ambele echipe. Prima repriza a fost oarecum dominată de oaspeţi, cea mai mare ocazie venind în urma unei libere de la 20 de metri, prinsă cu siguranţă de Popa. Poli a avut doar un şut de la distanţă al lui Karamyan şi în rest nu a reuşit mare lucru, în ciuda driblingurilor lui Aliuţă şi a efortului depus de Kara şi Abi. Mitanul secund a fost destul de asemănător, însă eu nu l-am văzut, graţie "prestaţiei" celor de la gsp.ro. Cam tot o ocazie mare de fiecare parte ar fi de semnalat, Onofraş trimiţând pe lângă poartă cu capul, din poziţie centrală, şi Stelea parând şutul puternic al lui Milhazes.

Chiar şi nevăzând integral meciul, nu pot să nu remarc cât de puţine sunt de spus. Din ce am zărit în prima repriză, Luchin şi Bădoi au evoluat destul de slab, însă Ganea şi Bucur nu au ieşit prea mult în evidenţă. A debutat şi Martinez în ultimele zece minute ale partidei, dar fără a reuşi vreo performanţă notabilă.

Poli: Marius Popa (6) - Carlos Milhazes (6), Gabriel Cânu (6), Miloš Brezinský (6,5), Srdjan Luchin (6) - Artavazd Karamyan (6), Marian Aliuţă (6,5), Valentin Bădoi (5,5), Abiodun Agunbiade (5) - Ionel Ganea (5), Gigel Bucur (5); Martinez l-a înlocuit pe Bucur în minutul 80.

Aşadar, un egal mic şi inutil care "halt-uie" speranţele noastre pentru mai mult. Cu atât mai mult cu cât acuma Iancu ne anunţă cum ar vrea să plece la Rapid. Nu m-ar mira să o facă şi în cazul unei calificări în Europa. Este păcat că echipa a irosit o bună ocazie să facă o impresie bună numărului mare de spectatori aflaţi în tribune.
Interesant de văzut ce se va întampla cu giuleştenii, care joacă mai deschis decât Unirea (oare joacă cineva mai închis?), dar care au în persoana lui Pancu un jucător simbol care poate fi cheia partidei.

Niciun comentariu :

Google+