1 martie 2008

Poli II - FC Caracal 0:0

Prima partidă a returului pentru tinerii de la Poli II, ajutaţi de Tiberiu Bălan, a terminat la egalitate în compania ultimei clasate, o echipă reîntărită de nişte jucatori de la Craiova.

Poli II: Pantilimon - Străuţ, Mera, Scutaru, Siminic - Popovici ('90 Obeşterescu), Poparadu, Tibi Bălan, Riviş ('79 Petruş)- Adrian Popa, Dochiţa ('58 Pătraş).

Străuţ şi Mera au fost eliminaţi, in minutele 77 şi 87.

Marian Iancu a clarificat astăzi că scopul celor de la Poli II nu este menţinerea in liga a doua, strategia privind echipa fiind ca ea să evolueze în a treia ligă. La nivelul ligii secunde ar urma să se găsească o altă echipă cu care să existe o colaborare şi la care ar evolua cei mai talentaţi dintre jucătorii tineri.

Un plan care, dacă este să judecăm dupa "lecţiile trecutului", este mai complicat decât pare la prima vedere. Este evident că astfel se cedează o parte din controlul pe care îl are Poli asupra gestionării "talentului", dar în acelaşi timp se oferă o motivaţie mai consistentă jucătorilor, în contextul în care vor putea lupta pentru promovare. Cât de consistentă este această motivaţie rămâne de văzut, căci "experimentul" Reşiţa a evidenţiat limitările unei astfel de colaborări. Să sperăm că cei în poziţiile administrative au învăţat ce era de învăţat în urma acestei experienţe.

Niciun comentariu :

Google+