22 martie 2008

Liberty Oradea - Poli II 1:2 (1:1)

O victorie surprinzătoare a tinerilor alb-violeţi, prin golurile marcate de Teuşan şi Dochiţa. Aceasta este de abia a a patra victore a celor de la Poli II în acest campionat şi prima victorie în deplasare. Astfel, aceştia au acumulat 15 puncte, cu unul mai puţin decât Corvinul, care se află deasupra lor în clasament, şi cu şapte mai puţin decât primul loc neretrogradant, ocupat de FCM Reşiţa. Din păcate, între Corvinul şi Reşiţa se mai află CFR Timişoara, care a pierdut astăzi meciul disputat pe teren propriu cu Unirea Alba-Iulia.

Aşadar, pur teoretic speranţe ar mai fi pentru tinerii polişti, dar considerând cât de mult pot fluctua prestaţiile lor de la meci la meci, precum şi declaraţile lui Marian Iancu, nu ştiu dacă cineva se gândeşte cu adevărat la salvare. Este însă doar în interesul jucătorilor de la Poli II să evolueze bine, în speranţa promovării lor la echipa secundă.

Poli II: Pantilimon - Străuţ, Oberşterescu, Teuşan, Latovlevici - Buda, Danci, Poparadu, Pătraş - Popovici, Dochiţa. Din câte ştiu s Leagu şi Riviş i-au înlocuit pe Popovici şi Dochiţa, şi pe final a mai intrat Sicoe, dar nu ştiu în locul cui. Totodată, ambele echipe au terminat partida cu un om în minus, Latovlevici primind roşu direct pentru un gest nesportiv.

Şi apropo de jucători care ţin de Poli, am urmărit o parte din meciul între Concordia Chiajna şi Sportul Studenţesc, la cei din urmă evoluând Sandu şi Cojocnean, sub formă de împrumut. Primul a jucat bine pe parcursul reprizei întâi, dar s-a înmuiat pe parcurs, în timp ce Cojocnean, folosit ca mijlocaş dreapta, a creat două faze periculoase, dintre care una ar fi trebuit să fie finalizată cu gol de coechipierii săi - dar n-a fost. Per ansamblu, n-aş spune ca vreunul dintre ei a strălucit, dar oricum amândoi au ieşit în evidenţă.

Niciun comentariu :

Google+