28 februarie 2008

Vine Tibi Balan? (Da!)

Se prea pare ca Tiberiu Balan, care a implinit acuma aproape doua saptamani varsta de 27 de ani, va fi imprumutat la Poli pentru restul sezonului.

Mijlocasul Sportului poate evolua pe postul de mijlocas central sau mijlocas dreapta, dar a avut multe probleme cu accidentarile in acest ultim an de zile. Se mai vehiculeaza o suma absurda de 3 milioane de Euro pentru un transfer definitiv la vara, in cazul in care Balan confirma - probabil este o cifra din burta, caci daca nu s-a dat mai mult pe Goga, un jucator de certa valoare in acest moment, sigur nu se va da o asemenea suma pe un fotbalist care cauta sa redevina cel care era acuma trei ani de zile. E drept ca cele 3 milioane includ transferurile lui Cojocnean (pe buna dreptate) si Sandu (discutabila, intr-un anume sens), care ar putea fi cotati la oricat de conducerea clubului nostru, daca trebuie sa contribuie la o suma de transfer mai impozanta.

Tibi Balan masoara 176 cm, a evoluat 106 meciuri in Liga intai, unde a inscris 21 de goluri. Pentru Nationala Romaniei a jucat 6 partide.

Cu siguranta Balan este un jucator de mare calitate, cu conditia ca el sa reuseasca sa revina la nivelul pe care l-a avut atunci cand Sportul juca in Liga intai.

P.S. Conform prosport.ro, Balan a semnat contractul care prevede cele mai sus enuntate. Aparent, Cojocnean si Sandu vor fi imprumutati de pe acuma la Sportul.

Niciun comentariu :

Google+