14 februarie 2008

McKain pe liber

Se pare ca si povestea cu McKain a luat sfarsit, Marian Iancu declarand ca jucatorul si-a reziliat contractul scadent in aceasta vara, de comun acord cu clubul. Imi pare rau ca a fost sa fie asa, ca plecarea australianului a avut loc in aceste circumstante, dar sunt convins ca asemenea mie, multi ii sunt recunoscatori pentru eforturile pe care le-a depus in a face din Poli o echipa de top.

De ce nu a semnat o prelungire a contractului nu ne-a fost cu adevarat permis sa aflam, desi se poate sa fi fost unul din mai multe motive (sau cate putin din fiecare): lipsa performantelor la club, pierderea pozitiei in Nationala Australiei, tratamentului conducerii, dorinta de a gasi o noua provocare, etc.
In mod normal as fi fost profund dezamagit de decizia sa, dar in aceste zile tulburi nu mai stiu ce sa cred, deci prefer sa nu cred nimic. Atata timp cat se va dovedi un om de cuvant si va pleca afara, ii urez bafta si sanatate lui Johnny! Altfel ii urez doar sanatate.

McKain a evoluat 65 de partide in campionat pentru Poli, inscriind doua goluri (si un autogol de toata frumusetea). Cea mai importanta reusita a sa a fost insa cea din semifinala Cupei Romaniei cu Steaua, de anul trecut, care a permis accederea echipei in finala.

Niciun comentariu :

Google+