5 februarie 2008

Gata BKP?

Marian Iancu a facut, din nou, declaratii "incendiare" in cadrul emisiunii Fotbal Alb-violet, spunand ca in proportie de 90% transferurile acestei ierni vor cadea, ca nu se vrea colaborarea cu el (nasol sa fii neinteles de lume) si ca, in mod implicit, Dusan va pleca.

Asteptam sa vedem ce-o mai fi, eu mi-am spus punctul de vedere si in ciuda faptului ca plecarea BKP ar putea insemna sfarsitul pentru aceasta aventura in prima liga, adevarul este ca traim sfarsitul de prea mult timp ca sa mai fim cu adevarat surprinsi de el. Nu stiu cum a fost pentru voi, dar pentru mine aceasta ultima luna in alb-violet a reprezentat o agonie continua si atata timp cat echipa nu dispare, nu cred ca s-ar putea intampla ceva mai rau decat cele ce au decurs in acest inceput de an 2008.

Eu unul cu siguranta nu-i cer lui Iancu sa ramana. Fie ca a fost din propriu interes, fie ca a fost conform filozofiei sale manageriale, fie ca a fost pentru Timisoara, ce a facut pentru Poli tine de trecut si, cand e de tras linia, e aproape complet lipsit de reala substanta. Exceptia o cunoastem. Dar nu cred ca se poate trai din exceptii.

Niciun comentariu :

Google+