4 februarie 2008

Bilantul cipriot

Asadar, la final de cantonament, incercam sa tragem niste concluzii, pe baza rezultatelor obtinute si a comentariilor citite. Daca rezultatele proaste in sine nu ar fi neaparat motiv suficient pentru a ne da batai de cap, lipsa eficientei in fata portii, precum si persistenta problemelor defensive o fac. Mai mult, imi fac griji pentru pozitia lui Popa, pe care nu si-o va putea mentine fara a salva mai multe goluri. Poate acuma ar fi momentul sa luam un antrenor cu portarii experimentat.

Bilantul partidelor jucate:

5 partide jucate
1 victorie, 1 egal, 2 infrangeri
11 goluri marcate, 12 goluri primite

Golgheterii alb-violeti:

Trei goluri: Ionel Ganea
Doua goluri: Bucur, Artiom Karamyan
Un gol: Abiodun, Axente, Popovici, Martinez

Golurile primite in functie de portarul care se afla in poarta (reprize jucate):

Popa - 6 (4); 1,5 goluri/repriza
Zimmermann - 3 (3); 1 gol/ repriza
Pantilimon - 3 (2); 1,5 goluri/ repriza

Pasele de gol au fost date de:

Ganea - 2
Artiom Karamyan - 2
Milhazes - 1
Axente - 1
Badoi - 1


Dintre jucatorii "consacrati", se remarca in primul rand prestatiile bune ale lui Artiom Karamyan - dar acestea nu sunt surprinzatoare. Ganea a evoluat si el mereu la un nivel ridicat, confirmand ca inca nu si-a epuizat resursele, in ciuda "pauzei fortate". Ca si Bucur insa, Ganea a ratat destule sanse de gol de-a lungul acestor partide amicale. Remarc insa ca Aliuta a fost destul de activ in toate aceste meciuri, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun.

In ceea ce priveste noii veniti, Martinez numara o reusita, dar cam atat; Brezinsky nu a fost laudat, nu a fost criticat, dar numarul de goluri primite arata ca apararea inca nu sta bine; Borbely a lasat o impresie mai buna la mijloc, dar cand a evoluat ca fundas central nu a fost la acelasi nivel; despre Badoi nu stiu ce sa spun, in timp ce Milhazes pare a fi fost singurul care s-a impus cu oarecare certitudine, remarcandu-se printr-o pasa de gol, dar si alte centrari bune si un apetit ofensiv.

Dintre tineri, nu se remarca niciunul in mod deosebit, dar fiecare are reusitele sale. Axente a fost destul de prezent in joc, a inscris un gol si a dat o pasa de gol, confirmand astfel ca este o optiune pentru lotul actual; Popovici a inscris si el, dar a fost putin utilizat; Lato, Scutaru si Luchin s-au prezentat cam la nivelul intregii aparari, dar in lipsa unor partide vizionate, nu prea vad ce as putea spune.

In rest, nu cred ca am mai remarcat ceva anume. As concluziona deci ca in ciuda intaririi atacului, echipa per ansamblu a stagnat, mai ales in lipsa unui mijloc mai creativ si a unei aparari mai solide. Sper, sper ca Uhrin va reusi s-o dreaga cumva.

Niciun comentariu :

Google+