12 februarie 2008

Amical: Poli - FCM Resita 4:1 (1:0)

Duelul intre multii jucatori ai Politehnicii ce s-a desfasurat in aceasta dupa-amiaza nu a relevat nimic deosebit in ceea ce priveste raportul de valoare intre lotul actual si cel din tur, asta pentru ca "resitenii" nu sunt - nici ei - adversari de talia echipei noastre. Nu spun ca ar fi ceva rau in aceste meciuri, numai ca exista riscul sa ni se urce la cap (atat noua, cat mai ales jucatorilor), un risc pe care, sper eu, Uhrin stie sa-l diminueze.

Pentru Poli au evoluat:

Zimmermann - Luchin (Badoi), Scutaru, Brezinsky, Latovlevici (Milhazes) - Popovici (Abiodun), Daminuţă, Martinez (Aliuta), Artiom Karamyan (Arman Karamyan) - Ganea (Rusici), Axente (Bucur).

La FCM Resita au jucat si cativa jucatori care sunt de fapt in lotul lui Poli. Astfel, unsprezecele de start a aratat precum urmeaza:

Pantilimon - Străuţ, Mera, Tânc, Siminic - Riviş, Danci, Doană, Sandu, Poparadu - Cojocnean

Primul gol al partidei a fost marcat de Ganea in minutul 20, acesta finalizand o pasa venita de la Artiom Karamyan. Desi s-a marcat o singura data pe parcursul primei reprize, acest fapt s-a datorat paradelor lui Pantilimon, care a scos o pleiada de suturi spre poarta sa - imbucurator!
In repriza a doua, "oaspetii" par a fi obosit, astfel ca alb-violetii isi majoreaza avantajul in mod considerabil. Intai Bucur inscrie in minutul 66, dupa o centrare a lui Milhazes; apoi Arman Karamyan ridica scorul la 3:0 printr-o actiune individuala; resitenii reduc din handicap in umra unei erori a lui Badoi, care in incercarea de a-l deposeda pe Patras introduce mingea in proprie poarta; iar finalmente acelasi Badoi isi repara oarecum greseala, oferind o pasa de gol lui Bucur, care nu rateaza.

As vrea sa pot spune mai multe despre jucatori, dar nefiind prin patrie, imi este imposibil. Daca cineva doreste sa faca anumite remarci, este bine-venit sa posteze un comentariu!

Din ce pot deduce, rezultatul de astazi putea fi unul mult mai mare, daca Panti nu reusea sa se evidentieze. De cealalta parte insa, fotbalistii resiteni au dat o replica slaba, chiar foarte slaba, avand o singura ocazie, si aceea ratata (un unu la unu al lui Cojocnean), desi - cel putin teoretic - au avut un lot compus din cei mai bun jucatori tineri ai clubului care inca n-au ajuns la echipa mare. Experienta imi spune insa ca tocmai din cauza acestei "incropeli" prestatia de ansamblu a fost una slabuta, iar orice remarci trebuie facute la nivel individual.

Astept cu nerabdare meciul de sambata, in speranta ca alb-violetii vor evolua convingator si impotriva unor adversari mai puternici!

Niciun comentariu :

Google+