27 ianuarie 2008

Scutaru la Dinamo

Cand credeam ca pot sa ma concentrez la lucruri mai importante, apare o stire de genul acesteia si trebuie sa fac o pauza.

Conform violamania, Scutaru va semna cu Dinamo, iar Poli va primi 700,000 de Euro pentru el. Trecand dincolo de problematica care este "transferul viitorului la Dinamo", care este dezolanta, tin doar sa spun ca Scutaru este jucatorul de care imi pare cel mai putin rau, fiindca este departe de a fi un caracter admirabil, si poate chiar departe de a fi un jucator bun. Daca m-ar fi intrebat cineva sa mentionez un "ne-polist" din lotul lui Poli, Scutaru ar fi fost acesta.

Nu vreau inca sa sar in extrema care s-ar cuveni in acest moment, pentru ca Luchin si Lato inca nu au fost vanduti, asa cum s-a mentionat in ziare. Teoretic vorbind, transferul lui Scutaru ar intari validitatea acelor informatii, dar nu stiu daca este neaparat asa. As fi mai dezamagit doar daca ar pleca Luchin, pe care il consider nu doar un jucator bun (mai bun ca Scutaru), ci si o persoana de mult bun simt. Despre Latovlevici am in principiu aceeasi parere ca despre Scutaru. Nu le imput neaparat ceva prin asta, ci spun doar ca sunt precum toti fotbalistii romani ai zilei de azi, ceea ce - pana la urma - este si logic sa fie asa. Mai ales in contextul conducerii noastre.

Normal, este vorba de un subiectivism atroce, m-as putea insela intru totul in ceea ce priveste cele trei personaje. Personajul Iancu, in schimb, e clar pe un traseu anume si in mare nevoie de finante, iar in principiu nu i-as fi imputat acest lucru, daca prin demagogia lui nu s-ar fi facut "imputabil". Nu prea vad ce as putea spune in acest moment ca sa fiu pertinent in privinta lui, pentru ca sunt atat de multe lucruri de spus, incat ar trebui sa-mi sacrific elocventa si timpul. Momentan sa mai asteptam o confirmare a stirii si sa vedem daca Scutaru va fi urmat de altii, caz in care Iancu ar fi incriminabil fara drept de apel. Ceea ce nu am spus despre Torje, o spun acuma despre Scutaru: un transfer decent pe o suma decenta. Intrebarea reala este in ce masura banii in cauza vor ajuta clubul si in ce masura il vor ajuta pe Iancu.

De orgoliu nu cred ca mai are rost sa vorbim, l-am aruncat pe fereastra odata cu transferul lui Torje.

P.S. Cica cluburile s-ar fi inteles si pentru Luchin si Lato, conform newsin. Cred ca e evident ce ar insemna acest fapt.

2 comentarii :

Anonim spunea...

nici nu stim ce sa mai zicem noi polisti ... daca nu erau da-tzi la dinamo ziceam ca sunt bani multi ,dar asa nu stiu ce sa mai zic ... de ce ni se intampla noua

Anonim spunea...

Trecerea lui Scutaru la Dinamo nu va fi o mare pierdere penru ca el nu era om de baza in trupa condusa de Uhrin, asa ca..... Totusi dupa mine daca va pleca Lato va fi o pierdere.

Google+