11 ianuarie 2008

A revenit Adrian Ilie (Poli Iasi)

Adus cu surle si trambite pe vremea lui Hagi, cel mai bun transfer al iesenilor din istoria lor, Adrian Ilie s-a alaturat lotului deplasat in Ungaria de Uhrin Jr. acuma ca imprumutul sau a luat sfarsit. Desi soarta lui este neclara in acest moment, este interesant sa vedem cam care e situatia lui Ilie la Timisoara.

In primul rand, pentru cei care au uitat, el evolueaza fundas central, dar poate evolua si la inchidere. "In spate" ii avem pe Canu, Brezinsky, Ratiu, Luchin si Scutaru, adica mai mult decat destui jucatori pentru a evolua in cazul in care unul sau altul este in imposibilitatea de a o face. La inchidere evolueaza Alexa, Borbely si Srhoj. Deci loc nu prea este.

Din cate am remarcat eu, prestatiile lui Ilie la Iasi au alternat intre decent si prost, daca e sa dam crezare notelor din gazetele centrale. Pe forumul alb-albastrilor, suporterii ieseni il apreciaza pe Ilie, dar nu il ridica in slavi - ceea ce spune ceva, cel putin din punctul de vedere al mult iubitului subiectivism de fan(atic). Aparent s-ar fi vehiculat si o varianta in care Adrian Ilie ar fi ramas la Iasi, contra unei sume de 100,000 de Euro si a transferului lui Palimaru la Poli, dar evident discutiile intre cele doua cluburi nu au fost finalizate.

Asadar, nu prea vad in ce context Ilie ar continua in lotul alb-violetilor. Poate daca pleaca Ratiu si Scutaru ramane la Resita, caci altfel pur si simplu nu gasesc prea multa ratiune in ramanerea ieseanului la Timisoara. Sa vedem.

Niciun comentariu :

Google+