17 ianuarie 2008

Recapitularea zvonurilor

Torje si Mansour s-au dus, Iancu e tot la echipa, Uhrin la fel, deci viata merge inainte. Tin doar sa remarc declaratiile de bun simt ale lui Mansi, pe care desi l-am cam ignorat zilele astea, ne-a oferit multe momente placute de-a lungul anilor. E drept, nicidecum la fel de multe pe cati peri albi ne-a facut, dar a devenit un personaj al folclorului alb-violet.

Lotului lui Poli i s-a alaturat un fundas stanga lituanian, venit in probe de la FK Siauliai: Vilius Lapeikis are 24 de ani, 1,85 m si 77 kg. El a fost laudat de Uhrin, care a mentionat ca "este un fotbalist care poate nici nu are nevoie de recomandare" (wow). Declaratia lui Uhrin este sustinuta de clipul fotbalistului de pe youtube, pe care il puteti vedea mai jos. Lapeikis va fi testat in meciul cu Poli Iasi, de SAMBATA (ora 13) - sa fiu iertat, am scris vineri inital!



Precum am intuit acuma cateva zile, s-a readus in discutie iminenta venirii lui Contra. Pe deasupra, Halenar si Goga sunt in continuare disputati de Poli, conform gazetelor sportive ale patriei. Daca va fi ceva de capul acestor zvonuri vom vedea.
La plecari ar mai fi de notat transferul lui Omoduemuke la Ceahlaul, acesta fiind probabil urmat si de Adrian Ilie.

In alta ordine de idei, mai multi jucatori alb-violeti vor reprezenta Nationala tarii lor: Popa si Bucur pentru Romania, Daminuta la un turneu pentru Romania (nu stiu ce nivel, aparent U21), Arthur Patras la Moldova U21 si Brezinsky si Borbely pentru Slovacia.

P.S. Pentru ca mi s-a atras atentia, mai umbla un zvon care il da pe Alexa drept transferat la Urziceni. Interesant de vazut daca se confirma si cum ar fi primita asa o veste. Momentan ma abtin de la alte comentarii.

4 comentarii :

Anonim spunea...

Cred ca ar fi necesar un update la blog
Zvonurile au inceput sa fie mai multe: Kara - Steaua, Alexa - Urziceni si altele.

Stefan Carpanu spunea...

De Kara am mai mentionat.

Cat despre Alexa, eu prefer sa nu sar in sus decat atunci cand vad lupul. Asta pare inca ceva mai departe.

Anonim spunea...

Si, momentan tot la capitolul zvonuri:
Stoica - nu cred ca mai vine: o noua teapa. Parca miercuri trebuia sa ajunga. Azi e vineri...
HAlenar - pare ca ajunge la Steaua
Contra - nu pare ca ar veni

Stefan Carpanu spunea...

Pai vom vedea, nu?

Stoica cred ca vine.
Halenar probabil nu.
Contra inclin sa cred ca o sa vina.

Google+