19 ianuarie 2008

Amical: Poli - Poli Iasi 2:0 (0:0)

Golurile lui Rusic si Karamyan din ultimele doua minute ale timpului regulamentar au transat o partida in care Branet si Canu par a fi iesit in evident in fata portii, ambii pentru golurile salvate.

Poli a inceput in urmatorea formula:
Zimmermann - Stancu, Canu, Brezinsky, Lapeikis - Artiom Karamyan, Alexa, Aliuta, Badoi - Ganea, Bucur.

Ganea a avut doua ocazii bune, ca apoi tot el sa scoata un penalty in minutul 60. Ca si in meciul din Ungaria insa, Alexa a ratat, tragand pe langa.

La inceputul reprizei secunde au intrat Pantilimon, Borbely si Rusic, iar pe parcurs au mai fost introdusi Luchin, Axente si Abiodun in locurile lui Zimmermann, Aliuta, Bucur, Canu, Ganea si Badoi.

Golul lui Rusic, marcat in minutul 88, a venit dupa o centrare a lui Stancu, slovenul finalizand din voleu. Un minut mai tarziu, Karamyan a scapat pe stanga si a inscris la vinclu.

E bine ca am castigat, pentru moral banuiesc, dar s-a ratat destul de mult daca e sa dau crezare stirilor de pe net. Din sursele aferente vietii mele concluzionez ca Lapeikis nu a confirmat, Brezinsky a fost subtire, Badoi la fel, in timp ce Borbely si Axente s-au miscat bine - dintre noi veniti, caci acestia ne interesaza momentan.

In alta ordine de idei, a aparut astazi in ziar o stire despre posibila plecare a lui Canu (la Dinamo), precum si a portarilor Popa (la Spartak Moscova) si Zimmermann (Unirea Urziceni), oarecum in nota ultimelor stiri publicate despre club. Daca aceste articole contineau atat adevar pe cat continea afirmatia conform careia Canu are 23 de ani, atunci cred ca pot fi ignorate. Dar dupa experientele recente, cred ca singurul raspuns adecvat este de a fi circumspecti - atat in ceea ce priveste informatia gazetarilor, cat si in ceea ce priveste reactia conducerii.
(Tind sa cred ca cea din urma graieste adevarul, de aceasta data)

P.S. Acuma si Lato spre Dinamo. Devine de-a dreptul penibil.
Stim care ar fi singurul lucru mai penibil.

Niciun comentariu :

Google+