28 ianuarie 2008

Amical: Poli - FC Gyeongnam 1:2 (1:1)

Alb-violetii au pierdut - oarecum rusions, oarecum de inteles - impotriva unei echipe sud-coreene. Spun rusinos pentru ca ca o echipa din Corea de Sud n-ar trebui sa bata o "candidata la un loc de UEFA" din Romania si spun de inteles pentru ca Poli are un lot slab si astazi a jucat si intr-o formula mai labila.

Coreenii au inscris prin doua suturi de la distanta la inceputul celor doua reprize, spre dezolara unora - sunt convins - nu in poarta lui Popa, ci impotriva celorlalti doi portari, Zimmermann si Pantilimon. Alb-violetii au atacat destul de mult in rest, Bucur ratand de doua ori singur cu portarul. Abiodun a reusit sa egaleze dupa o centrare a lui Milhazes inainte de pauza, dar nu a fost suficient pentru ca Poli sa obtina mai mult din acest meci.

Primul unsprezece a fost compus din: Cristi Zimmermann - Srdjan Luchin, Milos Brezinsky, Alin Raţiu, Carlos Milhazes - Agunbiade Abiodun, Balazs Borbely, Raul Martinez, Arman Karamian - Gigel Bucur, Dejan Rusici.

Teoretic deci o echipa decenta, chiar daca Ratiu si Karamyan nu sunt jucatori care sa fi aratat prea mult pana acuma, iar despre Martinez, Milhazes , Borbely si Brezinsky nu pot comenta. Considerand insa ca cei patru au fost adusi cu acordul lui Uhrin, nu pot decat sa sper ca au fost adusi pentru ca au valoare, nu doar pentru a avea un lot complet. In repriza a doua au intrat Pantilimon, Aliuta si Ganea (imediat dupa pauza), Artiom Karamyan, Stancu (minutul 57), Popovici (minutul 75) si Srhoj (minutul 79) inlocuindu-i pe Zimmermann, Martinez, Rusic, Arman Karamyan, Abiodun, Luchin si Borbely.

Ma tem, deci, sa nu ne trezim descoperiti, in ciuda marilor eforturi depuse de stapanul nostru Iancu sa ne intarim lotul. Cea mai noua achizitie, Blay, ma face sa rad. Sau sa plang. Nu mai stiu nici eu.

Niciun comentariu :

Google+