18 decembrie 2007

Rezultate sondaj

Iata ca am tras si eu niste concluzii dupa acest sondaj si tin a spune ca sunt usor surprins. Pe de-o parte, doza de "respect" fata de Iancu am anticipat-o, datorita eforturilor pe care le-a depus in recuperarea palmaresului, dar nu ma asteptam ca un numar asa de mare sa il admire/sa se mandreasca pe/cu Marian Iancu.

Per ansamblu insa, rezultatele sunt echilibrate. Consistenta categorie a incertitudinii imi lasa impresia ca daca as face acelasi sondaj dupa perioada de transferari, iar jucatorii transferati ar fi de un calibru slab, majoritatea votantilor ar alege mai multe sentimente negative decat acuma. De fapt am si remarcat ca destula lume a votat tocmai in ultimele zile pentru una din cele patru optiuni negative mentionate, adica tocmai dupa ce s-a zvonit ca Uhrin ar parasi echipa. Cred ca in acest context un sondaj despre omul de la club in care suporterii au cea mai mare incredere nu si-ar avea rostul acuma, castigatorul fiind evident.


Daca ar fi sa va ganditi la Marian Iancu, ce stare v-ar cuprinde?

Mandrie - 8 voturi (9%)

Admiratie - 10 voturi (12%)

Respect - 24 voturi (29%)

Incredere - 7 voturi (9%)

Incertitudine - 18 vot (22%)

Neincredere - 11 voturi (13%)

Iritare - 8 voturi (9%)

Dezaprobare - 4 voturi (4%)

Dezgust - 8 voturi (9%)

Indiferenta - 4 voturi (4%)

Total voturi: 81

Un comentariu :

Anonim spunea...

Daca se vrea performanta, sa se aduca jucatori nu vorbe-n vant si babe expirate,gen Badoi,Niculescu sau Danciulescu.sa aduca jucatori de valoare,tineri care sa aiba o motivatie si care sa mai creasca valoric, sa nu mai vanda tot ce avem mai bun in echipa cum sa intamplat cu Eme.Daca nu sa nu ne mai vanda vise si sperante si sa-si faca imagine dl. Iancu.HAI POLI

Google+