29 decembrie 2007

Numele vehiculate

Chiar daca niciun alt transfer nu a fost oficializat la Poli, exista doua nume ce se mentioneaza destul de des in aceste zile si unul care a mai fost mentionat cu ceva vreme in urma, de nu ma insel.

In primul rand este vorba de Cosmin Contra, in a carui revenire in alb-violet Marian Iancu pare sa creada. S-a vorbit de un imprumut pana la vara, dar daca ar fi sa fie, nu vad de ce n-ar fi un transfer definitiv de pe acuma - daca nu cumva Contra spera sa-si refaca doar "tonusul" la Poli, ca apoi sa mai plece pe undeva. Sper sa nu fie cazul.

In al doilea rand, s-a tot vorbit de Jorge Ribeiro, fundas stanga de la Boavista, care a adunat sase selectii la nationala Portugaliei. Din datele pe care le-am vazut, indraznesc sa concluzionez ca in ultimii ani a progresat considerabil, reusind sa prinda un loc de titular in prima liga la Boavista, dupa mai multe sezoane in care a fost imprumutat la echipe mai putin cunoscute, unde a evoluat deobicei sporadic. Surpinzator insa am aflat ca este fratele lui Maniche (internationalul portughez care a trecut pe la Benfica, Porto, Chelsea si care joaca acuma la Atletico Madrid) , un fapt pe care ziarele nu tin minte sa-l fi raportat, desi era exact in tiparul stirilor pe care le ofera deobicei.

Ultimul jucator despre care au scris gazetele este Cristian Lucchetti, "portarul-golgheter" al celor de la Banfield, din Argentina. Din cate imi pot da seama, Lucchetti ar fi mai mult ca sigur un "adversar" redutabil pentru Popa, si pe deasupra se pare ca ar avea cetatenie italiana, astfel ca nu ar exista probleme cu statutul de extracomunitari al argentinienilor. Ma indoiesc insa ca este un jucator ieftin.

Cam atat momentan, astept si eu cu sufletul la gura sa vad cine, ce, cum!

P.S. De Badoi nu am mai mentionat, pentru ca situatia lui este deosebit de neclara. Probabil va veni la Poli, dar la fel de probabil s-ar putea ca transferul lui Contra sa "ocupe" locul lui Badoi la Poli.

Niciun comentariu :

Google+