5 decembrie 2007

Cupa Romaniei: Gloria Buzau - Poli 7:5 (2:2, 1:1; 0:0)

Poli a pierdut, dupa lovituri de departajare, intalnirea cu Gloria, prelungind seria rezultatelor jenibile din ultimele deplasari. Alb-violetii au deschis scorul in repriza a doua prin Stancu, dupa un sut in bara al lui Karamyan, dar gazdele au egalat in prelungirile meciului prin Litu.

In reprizele suplimentare ce au urmat, Buzaul a fortat si a inscris din penalty, la inceputul celei de-a doua, prin Bunica. La cateva minute Artiom Karamyan si un jucatorul al gazdelor au fost eliminati (astfel ca primul va rata meciul cu CFR Cluj). Alb-violetii au ratat apoi cateva ocazii prin Alexa si Bucur, dar Stancu a reusit sa egaleze dintr-un sut frumos de la 17 metri. Bun randamentul lui Stancu la mijloc, din cate se pare.

La penaltyuri, Gigel Bucur a ratat (Alexa, Ratiu si Radoi au transformat), iar cum toti buzoienii au inscris, alb-violetii se vad eliminati din Cupa Romaniei.

Macar sa privim la aspectul "pozitiv" al acestui deznodament: o sa ne putem concentra in campionat. Evident, doar cu un numar signifiant de intariri, fiindca destui dintre actualii alb-violeti nu sunt familiari cu acest concept, al concentrarii.

Niciun comentariu :

Google+