16 noiembrie 2007

International alb-violeti

Miercuri

Romania - Albania 6:1

Gigel Bucur a jucat 30 de minute pentru Reprezentativa noastra, a dat o pasa de gol la prima atingere de balon si a trimis o minge in bara in minutul 90.

Armenia - Kazahstan 0:1

Artavazd Karamyan a fost integralist in infrangerea suprinzatoare a Aremniei din ultima runda a calificarilor pentru Euro 2008.

Marti

Amical: Olanda U23 - Romania U21 1:0

In compania campioanei europene la nivel de U21 de anul trecut si a unui lot din care fac parte si jucatori ce vor participa la Olimpiada (deci pana in 23 de ani, daca nu ma insel), Romania a pierdut la limita, intr-o partida in care a ratat un penalty prin Bogdan Stancu si a ratat doua ocazii singur cu portarul, prin acelasi Stancu si Torje.

Au evoluat cu certitudine Torje, Scutaru si Latovlevici - toti trei titulari - iar daca intr-adevar a fost rulat tot lotul in repriza secunda, exista posibilitatea ca si Pantilimon sa fi intrat in poarta pe parcursul reprizei secunde.

Irlanda de Nord U21 - Moldova U21 3:0

Arthur Patras a fost integralist in infrangerea suferita de Nationala de tineret a tarii sale.

Sambata

Portugalia - Armenia 1:0

In partida pierduta de Armenia impotriva Portugaliei, Artavazd Karamyan a evoluat titular si a fost schimbat in minutul 76.

Vineri

Romania U21 - Malta U21 4:0

Trei tineri violeti au evoluat pentru tineretul Romaniei, Torje si Scutaru evoluand titulari, in timp ce Latovlevici a intrat la pauza. Toti trei au avut prestatii remarcabile.

Torje a dat doua centrari de gol, dar a si ratat trei sanse bune da a inscrie la randul lui. Scutaru a fost sigur in aparare, singurul lucru ce i s-ar putea reprosa fiind irascibilitatea sa. Lato, nefiind solicitat in aparare, a trimis doua centrari excelente pentru Torje, acesta nereusind sa le transforme in gol.

In alta ordine de idei insa, tin sa remarc faptul ca impresarul celor trei violeti, Florin Iacob, a decis in mod evident sa-si faca publicitate pe spatele lor. Comentatorul partidei a tinut sa remarce ca Scutaru, Lato si Torje sunt impresariati de Iacob (de trei ori practic, o data pentru fiecare), mentionand ca ei primii doi sunt monitorizati de Karlsruhe, respectiv Steaua Rosie Belgrad, in timp ce pentru Torje ar fi venit o oferta de sase milioane de dolari din partea unei echipe din Rusia, refuzata insa de conducerea clubului.

Cred ca orice alt comentariu ar fi de prisos.
Felicitari insa celor trei pentru prestatiile de astazi!

Niciun comentariu :

Google+