8 octombrie 2007

U Cluj - Poli 1:2 (1:1)

N-a fost un meci usor la Cluj, poate si fiindca ni l-am facut noi greu. Am reusit sa urmaresc parti din partida, dar insuficient pentru a da vreun verdict clar asupra performantei de sambata.

Totusi, tin sa remarc forma buna a lui Radoi, care a continuat si la prima echipa, dupa ce Poli II se bazase aproape exclusiv pe el in aparare cand a evoluat acolo. La un moment dat nu mai credeam ca - in ciuda varstei - Radoi nu ar reusi sa se ridice la nivelul unei echipe de top de prima liga, dar acuma pot sa sper in continuare cu la fel de mult zel precum o fac atunci cand spiritul meu realist nu ma impiedica.

De remarcat ar mai fi prestatiile bune ale lui Dancia si Aliuta, despre care nu putem decat spera ca sunt mai aproape de a reveni la forma "din zilele lor bune" dupa acest ultim meci. Din pacate, din nou am primit un gol usor, dupa o grava eroare a lui Canu, astfel ca ramanem in asteptarea meciului in care Popa nu va fi nevoit sa-si piarda bonusul la echipa fantastica.

Nu cred ca jocul nostru este in acest moment suficient de convingator pentru ambitiile pe care le avem, dar mai sunt destule echipe care joaca nespectaculos si se mentin in fruntea clasamentului.

Ma intristeaza insa contra-performantele celor de la echipa a doua, care au fost invinsi acasa de ISCT, desi au avut destui componenti ai primei echipe in lot. Sambata se anunta mai multe intariri in incercarea de a obtine trei puncte pretioase la Medias, dar a trimite pur si simplu jucatorii acolo sa faca minuni nu va fi asa de usor precum poate pare la prima vedere. Sper sa ma insel si sa mai castige si Poli II un meci, dar cred in continuare ca una din cauzele cele mai importante pentru esecurile in lant o reprezinta antrenorul. Doar sa nu ne trezim prea tarziu.

Niciun comentariu :

Google+