17 iulie 2007

Inca unul inainte de cel mare

Inainte de marele, fantasticul, uluitorul super-amical in compania Fiorentinei, alb-violetii au dispus lejer de divizionara secunda FC Oradea (ex-Bihor sau cum o fi). Primul gol, marcat din penalty dupa doar doua minute de joc, nu a surprins pe multa lume, mai ales considerand formula de trei fundasi a adversarilor. Cristea a tranformat. Zece minute mai tarziu, Plesan se intinde si centreaza perfect pentru Ganea, iar acesta inscrie. Pana la finalul reprizei, Plesan a mai avut o lovitura buna de cap, respinsa de portarul advers. De partea cealalta, Popa a parat un sut bun pe final de repriza. Mitanul secund a fost ceva mai "cuminte", desi atunci au intrat majoritatea celor ce vor fi titulari (probabil) in sezonul ce are sa vie. Vrsic a avut mai multe ocazii bune, Mansour si Torje cate una fiecare, ca pe final senegalezul "controversat" a inscris printr-o lovitura de cap, dupa o centrare ideala a lui Bucur.

Dintre jucatori, de remarcat Aliuta si Vrsic, precum si decenta prestatie a lui Srhoj. Ratiu, care a evoluat tot meciul, nu a fost complet convingator, astfel ca in cazul unei absente a titularilor de drept (sau a transferului lui McKain la Werder sau alta vagauna suspecta), vom avea de furca. Sa speram ca Uhrin va reusi cumva sa-i "impace" pe Karamyan 1, Vrsic si Aliuta in primul unsprezece - desi nu prea vad cum s-ar reusi acest lucru, fara a-l trece pe Karamyan in linia de fund.

In fine, nimic altceva de zis. Sa vedem de ne paraseste si Mansourinho, precum a facut Izvoranu. Pierderi mari, precum ziceam, n-ar fi. Dar numai in cazul in care vor fi inlocuiti de alti jucatori.

Niciun comentariu :

Google+