11 iulie 2007

Amical: Vojvodina - Poli 1:1 (0:0)

Am avut curiozitatea extrema de a ma deplasa pana la Novi Sad in aceasta dupa-amiaza, pentru a urmari la lucru "noua echipa a lui Uhrin". Asadar:

Poli a jucat bine in prima repriza, chiar daca Aliuta a fost complet inficient si a incetinit jocul teribil de mult. Poate cea mai frumoasa faza a meciului a avut loc in minutul 4, cand Ganea si Torje au combinat, ca pasa ultimului sa-l gaseasca central pe Mansour in careu. De aici, cred ca stiti si voi ce s-a intamplat. Alb-violetii au fost peste adversarii lor, dar ocazii propriu-zise de poarta nu ne-am prea construit, fiind adesea prinsi in afara jocului. Rateul lui Aliuta dintr-o pozitie ideala ar fi singurul lucru cu adevarat de remarcat in rest. Apoi, mitanul second a fost si mai slab - pe fondul oboselii, dau sa cred - iar sansele de poarta s-au rarit inca si mai mult. De notat doar eliminarea lui Cristea, care a reactionat putin prea violent pentru gustul arbitrului, in minutul 79, inainte ca Vojvodina sa egaleze, dupa o grava eroara a lui Izvoranu - incercat fundas central.

Ce ar fi de spus? Pai despre jocul echipei, eu n-am vazut nimica nou. Poate o fi fost si oboseala de vina, poate formulele utilizate, poate experimentele lui Uhrin...sper sa fi fost asa. Despre jucatori - in special nou veniti - ma declar satisfacut de Stancu si de Ganea. In rest, nimic concret. Vrsic nu s-a evidentiat in repriza secunda cat a jucat, Aliuta in afara de a incetini jocul, a fost prea putin folositor, Karamyan 2 s-a miscat mult, a fost foarte bataios (mijlocas stanga), ceea ce ma face sa cred ca ar putea fi o solutie pentru postul de fundas stanga, unde atat Dancia, cat si Ratiu au fost lenti si usor de depasit. Indeosebi primul.

Din punctul meu de vedere, e clar ca unii jucatori sunt de umplutura la echipa. Uhrin trebuie, pur si simplu, sa mai arunce din balast. Cred ca nici Izvoranu, nici Mansour nu mai au ce sa ofere clubului si ca, in consecinta, ar trebui dati. Despre Mansour aud ca s-ar putea chiar intampla. Evident insa ca trebuiesc adusi alti jucatori in locurile lor, iar fara trei transferuri bune (fundas stanga, fundas central - Luchin? -, atacant) nu cred ca vom avea ceva de spus in sezonul ce are sa vie.

Niciun comentariu :

Google+