15 iunie 2007

In aceeasi nota

Nu stiu daca am spus-o, dar cu siguranta am gandit-o: Iancu e o gura sparta, "strategic" - se intelege -, care nu va da niciun ban pe transferuri, in ciuda celor declarate. Evident, asta n-ar fi nicio problema, daca n-am fi descoperiti in nenumarate posturi.

Cele doua transferuri cvasi-anuntate astazi sunt departe de a fi extaziante. Stelian Stancu, achizitionat pe suma de 200.000 de Euro (asta dupa ce pe Emeghara s-a incasat 1,2 milioane) este a doua rezerva stelista, dupa Cristea, care ajunge la Poli. Nu neg faptul ca ar putea fi un jucator util, in conditiile in care ne cam lipsesc fundasii de banda, dar meditez asupra ideii ca iarasi luam rezerve de la Steaua gandindu-ne ca ii vom surclasa cu ele.
Ionel Ganea pare si el pe cale sa semneze cu Poli, intr-o tranzactie ce ar implica plecarea lui Grigorie la Rapid. Acuma, Grigorie n-o fi jucat cine stie ce, dar ca el sa fie dat la schimb cu un jucator evaluat la 200.000 de Euro, trebuie ca suma de bani ce o va oferi Rapidul pe langa atacantul in cauza sa fie cat de cat consistenta. Indeosebi cand ma gandesc ca Ganea n-a miscat in front in acest retur, iar pe deasupra este un caracter cel putin dificil. Ca sa nu mai spun ca acest transfer vine dupa ce acuma cateva luni, gura-sparata sus mentionata anunta lumea ca Ionel Ganea infecteaza si penicilina.

Nu vreau s-o spun din rautate, dar Marian Iancu nu are nicio scuza pentru mutarile pe care le face si corelarea acestora cu declaratiile pe care le-a facut. Poate o sa fie niste transferuri fantastice, dar oricum, ele evidentiaza cat de important este sa gandesti pe termen lung inainte de a vorbi. Inca nu e confirmat, dar acesta pare a fi deznodamantul povestii. Se fiu iertat (si bucuros) de va fi altul.

Niciun comentariu :

Google+