10 mai 2007

Uite-i cum nu sunt

Poli va evolua doua etape fara spectatori in urma evenimentelor de dupa partida de cupa cu Steaua. Interesant este faptul ca echipa bucuresteana - recidivista - primeste exact acelasi numar de etape suspendare.

Ce ma irita pe mine este insa altceva. Nu am mai vazut niciunde in Europa civilizata ca atatea meciuri sa se joace fara spectatori. Este un trend hidos si FRF se face de toata jena insistand pe aceasta masura, cand e evident ca nu are absolut nicio repercusiune asupra celor care sunt cauzele suspendarilor, iar cei care sufera cel mai mult sunt zecile de mii de suporteri care trebuie sa stea acasa in urma acestor decizii. Fara a dori sa denigrez in vreun fel suporterii care au sustinut echipa la Bucuresti, spun totusi ca aceasta situatie este exemplara pentru felul in care decizia afecteaza foarte multi fani care n-au nicio vina. Mi-e rusine ca am ajuns in aceasta situatie, intr-o categorie selecta de suporteri care meci de meci isi urmaresc echipa la televizor cand ea evolueaza pe teren propriu, in speta Steaua, Dinamo, Rapid si Craiova. Au spus-o si jucatorii altor echipe, fotbalul fara spectatori nu merita. De parca nu aveam destul dezgust pentru conducatorii fotbalului nostru.

De ce nu se aplica amenzi serioase la cluburi, astfel ca acestea sa isi regaseasca interesul in a elimina factorii care creaza aceste situatii? Ce-i aia, o amenda de 10.000 de lei? Un mare nimic, asta e! Si din nimic nu poate iesi decat alt nimic!

Niciun comentariu :

Google+