15 mai 2007

Fanatik: Uhrin confirma!


Intr-un interviu acordat ziarului Fanatik, Dusan Uhrin jr. a confirmat un acord verbal cu Poli! Chiar daca sursa nu este printre cele mai credibile, imi vine greu sa cred ca ar merge pana acolo incat sa inventeze un raspuns de asemenea relevanta.

Desi Uhrin se afla pe locul al treilea in Cehia cu Mlada Boleslav si are sanse mari sa prinda cel putin locul al doilea, venirea lui la conducerea echipei noastre pare - in acest moment - iminenta. Singura informatie contradictorie consta in anuntul domnului Iancu, conform caruia antrenorul care va veni din vara a semnat deja contractul. Ar putea fi insa doar o treaba de politica a clubului/antrenorului.

Nici nu vrea sa incep sa ma gandesc de cand cautam un antrenor cat de cat capabil si prin ce experimente am trecut in ultimii doi ani. Sper doar ca aceasta optiune - daca se va confirma 100% - sa fie, in sfarsit, cea care ne va deschide drumul spre performante reale. Caci de nici acuma, atunci cand?

Sa fie de bine!
Hai Poli!
P.S. Si totusi, ultimele zile au aratat cat de putin te poti baza pe presa noastra. In acest rastimp, Uhrin a lasat sa se inteleaga ca plecarea sa de la Mlada ar depinde de clasarea finala a echipei, dar daca e totusi sa dam crezare domnului Iancu...atunci antrenorul a semnat deja. Sper doar sa nu repetam scenariul de anul trecut, ar fi culmea tembelismului.

Niciun comentariu :

Google+