13 aprilie 2007

Urziceni - Poli 2:0 (2:0)

Na, ce ne-au batut si astia, ce si-au luat vreo zece jucatori in mercato si au aratat ca o echipa intr-o maniera in care Poli n-a facut niciodata. Jucatori "mici" au jucat mult peste jucatorii nostri "mari", care mare nu poate fi coroborat decat cu suma de transfer platita pentru ei. Chiar de Velcea a inceput ca fraieru din nou cu Srhoj (de la care a plecat golul doi) si a facut schimbarile prea tarziu considerand scorul, nu sunt convins ca un antrenor bun va putea face ceva cu tantalaii astia.

Golul intai al gazdelor a venit dupa o libera oferita pe tava de centralul partidei (libera precedata de umilirea fundasilor nostri de cel care avea sa inscrie), B. Stancu executand imparabil (sau asa parea din unghiurile bizare ale Telesportului) peste zid. Golul doi, dupa o minge pierduta de Srhoj, aruncata peste fundasii visatori McKain si (mai ales) Canu, acelasi Stancu il vede pe Popa stand pe ganduri in fata portii si il lobeaza. Poli a avut trei ocazii mai acatarii in toata partida, doua ratate de Cristea si un sut al lui Torje scos de pe linia portii de un fundas al gazdelor. In rest, doar Urziceniul a contat, profitand de prea laudatul sistem tactic ce le-a permis sa faca ce vor pe benzi, unde Emeghara si Matei nu erau niciodata dublati de colegi.

Nu prea mai e nimic de comentat. Asta e, am zis ca sezonul asta nu mai obtinem nimic. Nici nu stiu ce ar fi de facut.

Popa (5) - Emeghara (5,5), McKain (5), Canu (5), Matei (5) - Karamyan (5), Alexa (6), Srhoj (4,5), Plesan (5), - Bucur (5), Cristea (5) cu Torje (5,5), Omo (5,5) si Mansour intrand pe parcursul reprizei secunde.

Niciun comentariu :

Google+