25 aprilie 2007

FC National - Poli 0:2 (0:1)

A venit si prima victorie in deplasare de hat-hat, tocmai in fata echipei prea-bunului domn Iacov! FC National este o stafie, o naluca fotbalistica, o caricatura de prost gust a formatiei care incanta prin jocul prestat acuma cativa ani, acea buturuga mica si frumoasa care a rasturnat multi cai mari.

Meciul a debutat cu o mare ocazie a lui Bucur, in minutul 4, cand Nae a respins lobul atacantului nostru. Urmatoarele cincisprezece minute au fost relativ echilibrate, fara mari sanse de gol. Apoi a venit o libera executata de Caramarin, care l-a gasit excelent pe Canu, acesta inscriind al doilea sau gol pentru Poli! Partida a continuat in acelasi ritm pana la pauza, de notat fiind mai ales ratarea lui Bucur din finalul reprizei, cand a trimis pe langa poarta dintr-o pozitie clara de gol. Nici bine nu incepuse mitanul secund, ca alb-violetii s-au gandit sa mai inscrie o data, Caramarin fructificand (oh, trebuie sa o spun - ca in zilele bune!) o pasa lunga a lui Karamyan (cred) si rezolvand problema castigatorului. Nationalul pasa in continuare haotic, fara a-si crea vreo sansa cu adevarat periculoasa la poarta lui Pantilimon, iar doar lipsa totala de inspiratie a lui Bucur a facut ca scorul sa-si pastreze proportiile miloase. Odata intrat in minutul 70, Torje si-a facut instant simtita prezenta, ajungand pe finalul meciului chiar si intr-o pozitie favorabila de a marca, de unde a trimis insa peste cu piciorul stang. Ultimul fluier a arbitrului a consemnat astfel o victorie bine meritata a lui Poli, in fata unui adversar mai mult decat blazat.

Omul meciului a fost - fara dubii - Caramarin, pasator de gol si marcator intr-o partida in care a oferit multe pase excelente, irosite indeosebi de Bucur. Este de bun augur aceasta revenire a lui Cara, a carui viitor este inca in balanta. S-au mai remarcat Omoduemuke, prin efortul lui continuu pe tot terenul, si Alexa, fara rival la centru.

Tin sa remarc faptul ca Velcea a lucrat excelent la executarea fazelor fixe, acesta fiind al treilea meci consecutiv in care alb-violetii inscriu in urma unei lovituri libere/corner. Cat de mult poate conta sa profiti de aceste bune oportutinati de a inscrie!

Sper sa confirmam aceasta buna forma sportiva si in partida cu Pandurii, o echipa solida si nu usor de invins. In mod normal, ar trebui sa putem izbuti a treia victorie consecutiva in campionat.

Notele de astazi: Pantilimon (6) - Emeghara (5,5), Canu (6,5), McKain (6) - Karamyan (6), Alexa (6,5), Omoduemuke (6,5), Abiodun (6) - Bucur (5), Caramarin (7), Cristea (5), iar pe parcursul meciului au mai intrat Torje (6), Grigorie si Matei in locurile lui Cristea, Caramarin si Emeghara.

Niciun comentariu :

Google+