9 februarie 2007

Amical: Poli - Lazio B 8:1

Alb-violetii au incheiat cantonamentul de la Montecatini cu o victorie clara in fata unei echipe de juniori, de la care, sa fim sinceri, nu puteam avea pretentii. Golurile au fost marcat de Cristea - de doua ori - Bucur, Grigorie, Karamyan si o tripla semnata de Tanasa. Cu siguranta intrebarea care se va abate asupra gandurilor multora va fi in ce masura aceste trei goluri chiar indica ceva despre talentul atacantului bacauan. Din pacate nu am un raspuns, dar nu cred ca ar trebui sa dam prea multa importanta golurilor intr-un astfel de meci.

Am facut si o mica statistica (sper ca este corecta) in ceea ce priveste marcatorii si pasele de gol in acest cantonament - in ce masura mi-au permis informatiile.

Bucur - 7 goluri
Tanasa - 3 goluri, 1 pasa de gol
Cristea - 3 goluri, 1 pasa de gol
Grigorie - 2 goluri, 3 pase de gol
Matei - 2 goluri
Izvoranu - 2 goluri
Caramarin - 1 gol, 5 pase de gol
Karamyan - 1 gol, 4 pase de gol
Mansour - 1 gol
Plesan - 1 gol


Ce reiese evident este ca Bucur si-a recapatat pofta de gol, in timp ce Caramarin a contribuit decisiv la multe reusite. Dezamagitor, as spune, randamentul lui Mansour.

In rest, doar semne de intrebare; daca nu din alt motiv, atunci pentru ca adversarii pe care i-am avut nu au prea avut tangente cu valoarea la care tanjim noi. Partida cu "U" Craiova va fi, probabil, cea mai buna pentru a edifica prezenta progresului. Pana atunci, macar moral sa avem.

Niciun comentariu :

Google+