13 ianuarie 2007

Lotul pentru Slanic Moldova

"Tehnicianul Alin Artimon a definitivat lotul de 25 de jucători care vor face deplasarea pentru cantonamentul de la Slănic Moldova: Popa, Zimmerman, Pantilimon / Olah, Mehmedovici, Cînu, McKain, Scutaru, Latovlevici, Sorin Rădoi, Ioan Mera / Caramarin, Grigorie, Omoduemuke, Alexa, Torje, Izvoranu, Pleşan, Karamian, Shroj, Abiodun, Cristian Daminuta / Mansour, Cristea, Bucur, M. Oprea, Tanasa." anunta Violamania.

Nu stiu daca e loc de controverse aici. Absenta lui Simek nu cred ca mira pe nimeni, mira insa faptul ca mai este la echipa. La fel cu Gluscevic. Eventual neincluderea lui Daminuta, cu care ne cam obisnuisem - sau a oricarui alt jucator de la echipa a doua, in sensul acesta - ar putea constitui o mica surpriza, dar in contextul venirii lui Omoduemuke nu trebuie sa socheze.

Apropo de Omoduemuke, am dat de un articol interesant, de pe www.kickoffnigeria.com. In acesta sa spune ca Peter ar putea fi revelatie sezonului 2006/2007 in Romania. Insusi "Omo" spune "Cred ca acuma a venit momentul in care sa ma afirm si ca nu exista un moment mai prielnic pentru a arata de ce sunt in stare sa fac pe teren" (o traducere aproximativa). Articolul mai mentioneaza ca Omoduemuke a fost suspendat timp de doi ani cand a semnat pentru doua cluburi diferite, moment in care era aproape de Livorno. Textul integral aici.

Acelasi site scrie ca Emeghara a fost unul din cei cinci cavaleri de onoare la nunta lui Stephen Makinwa (jucatorului lui Lazio) de la sfarsitul anului trecut.

P.S. Ulterior au fost adaugati Mera si Daminuta la echipa. Suprinzatoare si totodata imbucuratoare coopotarea primului.

Niciun comentariu :

Google+